Polestar: Teaser για το δεύτερο μοντέλο της, το Polestar 2

Polestar: Teaser για το δεύτερο μοντέλο της, το Polestar 2

Η Volvo επιτίθεται στο Tesla Model 3 με το Polestar 2. Η πρώτη του εικόνα αφήνει υποσχέσεις για ντεμπούτο στο προσεχές Σαλόνι της Γενεύης, τον Μάρτιο.

Η Polestar είναι η «νέα φίρμα ηλεκτρικών οχημάτων υψηλής απόδοσης» της Volvo. Το πρώτο μοντέλο, το κουπέ Polestar 1, αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 2017. Η παραγωγή του όμως θα ξεκινήσει μόλις στα μέσα του τρέχοντος έτους. Συνεπώς, η εταιρεία βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης της εξέλιξής του.

Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της όμως εργάζονται παράλληλα στο υπόλοιπο πρόγραμμα. Το δεύτερο μοντέλο της Polestar, θα είναι το Polestar 2 (τι πιο πιθανό;), που φιγουράρει επίσημα ως η μικρή μπερλίνα που θα ανταγωνιστεί το Tesla Model 3. Πρόκειται συνεπώς για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το πρώτο του σουηδικού γκρουπ, καθώς το Polestar 1 είναι επαναφορτιζόμενο υβριδικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Polestar 1: Δοκιμή υψηλής ταχύτητας [video]

Κατά το λανσάρισμά του, η Polestar είχε προγραμματίσει να τεθεί σε παραγωγή πριν από το τέλος του 2019. Μια υπόσχεση που φαίνεται να βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος. Σε κάθε περίπτωση, το δεύτερο μοντέλο της γκάμας θα παρουσιαστεί σύντομα, καθώς η Polestar μόλις δημοσίευσε στο Twitter ένα teaser, μια άποψη του πίσω μέρους. Όπου μπορούμε να δούμε ένα πολύ κοντό πορτμπαγκάζ και ένα σύνηθες σύγχρονο αισθητικό στοιχείο, μια φωτεινή φαρδιά ρίγα που ενώνει τα πίσω φανάρια.

Το Polestar 2 θα μπορούσε να κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου. Αν και η Volvo έχει ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να πάει στην Ελβετία, η Polestar φιγουράρει μεταξύ των εκθετών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube