Νέο Nissan Juke: Κι άλλο teaser

Νέο Nissan Juke: Κι άλλο teaser

H Nissan μας δίνει και μια δεύτερη άποψη για τον αντικαταστάτη του μικρού της SUV που διατηρεί κατά τα φαινόμενα το εντυπωσιακό του look.

To νέο teaser που δημοσιοποιήθηκε από τη Nissan μας δίνει μια άποψη, σκοτεινή είναι η αλήθεια, του εμπρός μέρους του αυτοκινήτου. Γι’ αυτό και εμείς το φωτίσαμε κομμάτι για να διαγραφεί καλύτερα η κοψιά του, μιας και τα αστεροειδή γραφικά των φώτων με τα φώτα ημέρας LED από πάνω τους φαίνονταν ήδη μια χαρά. Να θυμίσουμε ότι η πλήρης αποκάλυψη του ολοκαίνουργιου Juke θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου.

Είναι δύσκολο να εντοπίσεις πολλές ακόμη λεπτομέρειες, αλλά είναι σαφές ότι και το επόμενο Juke εμφορείται από το ίδιο εντυπωσιακό στιλ, με τις μυώδεις κατακόρυφες αναλογίες του υφιστάμενου μοντέλου. Εικόνα που δεν υπάρχει περίπτωση να τη μπερδέψεις με τίποτα άλλο. Εκείνο που μπορούμε να υποθέσουμε από τη φωτισμένη φωτογραφία είναι το προτεταμένο ρύγχος, το κλασικό ανοιχτό και βαθύ «V» της μάσκας των Nissan, αλλά και μια κυψελωτή νικελένια γρίλια, με πιο μεγάλες κυψέλες, που φιλοξενεί ένα μεγάλο σήμα της εταιρείας.

Nissan Juke

Η Nissan δεν έδωσε καμία νέα πληροφορία για το αυτοκίνητο, αλλά γνωρίζουμε ήδη ότι το επόμενο Juke βασίζεται στην έκδοση B των μονάδων πλαισίου CMF (CMF-B) της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, αρχιτεκτονική που υποστηρίζει τη νέο σουπερμίνι Clio και το νέο μικρό SUV, Captur.

Κάτω από το καπό η δεύτερη γενιά του Juke αναμένεται να φιλοξενεί την ίδια γκάμα των μικρών βενζινοκινητήρων τούρμπο που φορούν τα Clio και Captur, με την τετρακίνηση να διατίθεται αποκλειστικά στις πιο ακριβές, αυτόματες εκδόσεις. Δηλαδή, τα υφιστάμενα μοτέρ βενζίνης των 1,2 και 1,6 lt θα αντικατασταθούν από τον 3κύλινδρο 1.000άρη κινητήρα και τον 4κύλινδρο 1.300άρη που φορά ήδη το Nissan Qashqai.

Και στο νέο Juke αναμένεται να υπάρχει στην γκάμα μοντέλο Nismo RS, αλλά και η πρώτη υβριδική επαναφορτιζόμενη έκδοση. Γκάμα που θα στοχεύσει πολύ παραπάνω από τις 100.000 αυτοκίνητα που πουλάει ετησίως στην Ευρώπη το μικρό ιαπωνικό SUV. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube