Jeep: Πρώτες εικόνες του νέου και εξηλεκτρισμένου Grand Cherokee 4xe

Jeep: Πρώτες εικόνες του νέου και εξηλεκτρισμένου Grand Cherokee 4xe

Κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας διαδικτυακής παρουσίασης «Stellantis EV Day 2021», η Jeep αποκάλυψε για πρώτη φορά στο κοινό το νέο plug-in hybrid, Jeep Grand Cherokee 4xe.

Η 5η γενιά του Jeep Grand Cherokee, του μοντέλου που τα τελευταία 30 χρόνια εξελίχθηκε στο πλέον πολυβραβευμένο SUV στην ιστορία αμερικάνικης φίρμας, επιτυγχάνοντας παράλληλα πωλήσεις άνω των 7 εκατ. μονάδων σε όλο τον κόσμο, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο κοινό κατά τη διάρκεια της παρουσίασης «Stellantis EV Day 2021». 

Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, στα τέλη Αυγούστου.
 
Η παρουσίαση στη Νέα Υόρκη θα αφορά στο σύνολο της γκάμας του νέου μοντέλου, συμπεριλαμβάνοντας και το Grand Cherokee 4xe, την plug-in hybrid επιλογή, η οποία αποτελεί ακόμα ένα βήμα προς την ολοκλήρωση του οράματος της Jeep που εκφράζεται από την πρόταση «Zero Emission, 100% Freedom» (σ.σ.: μηδενικές εκπομπές, 100% ελευθερία). 

jeep

Αυτή η νέα εξέλιξη προκύπτει τη χρονιά όπου η Αμερικανική μάρκα γιορτάζει τα 80α της γενέθλια και ενώ ήδη τα Renegade, Compass, αλλά και το θρυλικό Wrangler πρόσφατα, απέκτησαν στη γκάμα τους της plug-in hybrid εκδόσεις 4xe. 

[Πηγή: Jeep]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube