FIAT Grande Panda, διέρρευσε το εσωτερικό του

FIAT Grande Panda, διέρρευσε το εσωτερικό του

Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες μέρες από την αποκάλυψη του ολοκαίνουργιου FIAT Grande Panda, με τις πρώτες εικόνες του ταμπλό να κάνουν την εμφάνισή τους.

FIAT Grande Panda

Το FIAT Grande Panda, αντλώντας έμπνευση από το κλασικό Panda του 1980, έρχεται στην αγορά, θέλοντας να ενισχύσει το μερίδιο των Τορινέζων στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης.

Στα 125 χρόνια ιστορίας της, η FIAT, αυτό που δεν έλειψε ποτέ από την ιταλική φίρμα ήταν η φαντασία και η καινοτομία. Έτσι λοιπόν, το ολόφρεσκο FIAT Grande Panda αποτελεί το πρώτο μέλος από μια εντελώς νέα, παγκόσμια οικογένεια μοντέλων που θα ολοκληρωθεί το 2027 και κάθε χρόνο έως τότε θα εμπλουτίζεται με μια προσθήκη.

To εσωτερικό του FIAT Grande Panda ακολουθεί τις επιταγές του σήμερα, με τις ψηφιακές οθόνες να δεσπόζουν

FIAT Grande Panda

Με σχεδιαστική φιλοσοφία που αντλεί έμπνευση από το αρχέτυπο Panda, καθίσταται άμεσα αναγνωρίσιμο, διαπνεόμενο πάντα από μικρές διαστάσεις αλλά ισχυρή προσωπικότητα.

Κι αν τις προηγούμενες μέρες είδαμε το εξωτερικό του αυτοκινήτου, η ιταλική φίρμα κράτησε κλειστά τα χαρτιά της ως προς τον εσωτερικό διάκοσμο. Όχι όμως για πολύ, μιας και ο λογαριασμός au_tospotter το εντόπισε και αποκάλυψε ένα μέρος του.

 

 

Ακολουθώντας την εξωτερική σχεδίαση, η εικόνα του εσωτερικού είναι καθόλα σύγχρονη, συνδυάζοντας το κλασικό με το μοντέρνο. Στη θέση του κλασικού πίνακα οργάνων διακρίνουμε μια ψηφιακή οθόνη, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο κέντρο του ταμπλό, όπου μια οθόνη αφής είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επιβατών.

Κατά τα λοιπά, υπάρχουν κίτρινες λεπτομέρειες και κίτρινες ραφές στα καθίσματα, με τον λογότυπο «FIAT» να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο τιμόνι.

Περισσότερες και πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο θα γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube