Έρχεται το νέο VW Golf R 333 Limited Ediiton [video]

Έρχεται το νέο VW Golf R 333 Limited Ediiton [video]

Mέσω ενός teaser βίντεο η VW μας προετοιμάζει για τον ερχομό του συλλεκτικού Golf R 333 Limited Edition που θα αποκαλυφθεί στις 31 Μαΐου.

VW Golf R 333 Limited Ediiton

Mετά από το Golf R 20 Years Edition, όλα δείχνουν ότι η VW ετοιμάζει άλλη μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το Golf R. Aυτή τη φορά, ακούει στο όνομα VW Golf R 333 Limited Ediiton και o κατασκευαστής επέλεξε να μας προετοιμάσει για τα αποκαλυπτήριά του, που είναι προγραμματισμένα για τις 31 Μαΐου, μέσω ενός teaser βίντεο.

Πιθανότατα, ο αριθμός «333» αναφέρεται στην ισχύ του μοντέλου, ίση δηλαδή με εκείνη του Golf R 20 Years Edition. Δεν αποκλείεται ωστόσο, ο αριθμός «333» να συμπίπτει και με τα αντίτυπα του μοντέλου που σκοπεύει να κατασκευάσει η VW.

VW Golf R 333 Limited Ediiton

Το πλάι του αυτοκινήτου διατρέχει ένα μαύρο αυτοκόλλητο στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός 333. Οι καθρέπτες είναι σε μαύρο χρώμα και στο πίσω μέρος συναντάμε την 4πλή απόληξη εξάτμισης με την υπογραφή της Akrapovič. Τέλος, το Golf R 333 Limited Ediiton πατάει σε ζάντες Estoril 19" με τις δαγκάνες των φρένων βαμμένες σε μπλε χρώμα.

Το συλλεκτικό Golf R 333 Limited Ediiton για το οποίο θα μάθουμε αναλυτικές πληροφορίες στις 31 Μαΐου θα είναι η τελευταία έκδοση που θα βασίζεται στην 8η γενιά του εμβληματικού χάτσμπακ πριν αυτή ανανεωθεί μέσα στο 2024.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube