Επέκταση της γκάμας για την Jaguar E-Pace [video]

Επέκταση της γκάμας για την Jaguar E-Pace [video]

Η E-Pace MY2019 προσφέρεται με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων και νέα βασική έκδοση βενζινοκινητήρα με 200 ίππους.

Η Jaguar επεκτείνει την γκάμα και την λίστα εξοπλισμού της νέας E-Pace για το Model Year 2019. Την βάση της βενζινοκίνητης γκάμας καταλαμβάνει πλέον ο 2λιτρος 4κύλινδρος τούρμπο Ingenium των 200 ίππων (P200) που τοποθετείται κάτω από την έκδοση P250 των 250 ίππων.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η νέα βασική έκδοση βενζίνης επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 7,7”. Τελική ταχύτητα δεν ανακοινώνει η Jaguar, αλλά υπολογίζουμε ότι θα κυμαίνεται κοντά στα 220 km/h. Ακόμα, η κατανάλωση που ανακοινώνει η βρετανική εταιρεία κυμαίνεται στα 8,2 lt/100 km και οι εκπομπές CO2 στα 182 gr/km (NEDC).

Jaguar E-Pace MY2019

Άλλο ένα χαρακτηριστικό που απέκτησε η E-Pace είναι το Smart Settings από το νεότερο ηλεκτρικό αδελφό μοντέλο I-Pace που μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι δέκα διαφορετικά προφίλ. Μεταξύ άλλων, το αυτοκίνητο ανιχνεύει τον οδηγό από το ασύρματο κλειδί και το Bluetooth του τηλεφώνου του και ρυθμίζει αναλόγως τις λειτουργίες του.

Τέλος, η νέα E-Pace απέκτησε και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ με δύο ρυθμίσεις, Normal και Dynamic. Η πρώτη επιλογή δίνει έμφαση στην άνεση και η δεύτερη στον καλύτερο και πιο άμεσο χειρισμό του αμαξώματος.

Jaguar E-Pace MY2019 1

[Πηγή: Jaguar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube