Ανανεωμένο Mitsubishi Pajero Sport

Ανανεωμένο Mitsubishi Pajero Sport

Αισθητικό και τεχνολογικό φρεσκάρισμα για το μεγάλο SUV της Mitsubishi.

Η Mitsubishi παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Pajero Sport το οποίο μετά από 3 χρόνια στην αγορά αποκτά ελαφρώς φρεσκαρισμένη εμφάνιση και αναβαθμισμένο εσωτερικό από πλευράς άνεσης και τεχνολογίας. Να θυμίσουμε πως το μεγάλο SUV της εταιρείας βασίζεται στα μηχανικά μέρη του Triton/L200 pick-up (πλαίσιο τύπου σκάλας).

Mitsubishi Pajero Sport

Αισθητικά, οι μεγαλύτερες αλλαγές εντοπίζονται στην ανασχεδιασμένη μάσκα Dynamic Shield και περιλαμβάνουν λεπτότερα φωτιστικά σώματα, μεγαλύτερους και ψηλότερα τοποθετημένους προβολείς στον προφυλακτήρα και διαφορετική γρίλια με το έμβλημα της Mitsubishi. Στο πίσω μέρος τα περίεργα φώτα έχουν γραφικά LED που δεν κατεβαίνουν πλέον τόσο χαμηλά στον προφυλακτήρα, ο οποίος έχει διαφοροποιηθεί ελαφρώς για ένα πιο δυναμικό look σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη αεροτομή.

Στο εσωτερικό, η Mitsubishi κάνει λόγο για μαλακά πλαστικά καλύτερης ποιότητας στις πόρτες, πιο πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους και μια πρόσθετη πρίζα AC δίπλα στη θύρα USB που προυπήρχε. Στην κορυφή του ταμπλό βρίσκουμε μια νέα οθόνη 8" με δυνατότητα σύνδεσης με smartphone, ενώ η πόρτα του χώρου αποσκευών ανοίγει πλέον ηλεκτρικά. Επιπλέον, χάρη στην εφαρμογή Mitsubishi Remote Control, ο οδηγός έχει  πρόσβαση στο κλείδωμα των θυρών και το άνοιγμα/κλείσιμο της πίσω πόρτας από την οθόνη του κινητού.

Mitsubishi

Κάτω από το καπό παραμένει ο κινητήρας MIVEC turbo diesel 2,4 λίτρων με απόδοση 180 PS και 430 Nm ροπής, ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και το γνωστό σύστημα τετρακίνησης Super-Select 4WD-II. Από συστήματα υποβοήθησης, το μοντέλο αποκτά Lane Change Assist και Rear Cross Traffic Alert.

Το Pajero Sport μπορεί να μην κυκλοφορεί στη χώρα μας αλλά είναι ένα σημαντικό μοντέλο για την Mitsubishi με πωλήσεις 77.000 μοντέλων μέσα στο 2018, ενώ είναι διαθέσιμο σε 90 αγορές ανά τον κόσμο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube