Τέσσερις αγωνιστικές Porsche της Rennsport-one έκαναν φτερά

Τέσσερις αγωνιστικές Porsche της Rennsport-one έκαναν φτερά

Αντιμέτωπη με μια μεγάλη και σαφώς θλιβερή έκπληξη βρέθηκε η ομάδα της Rennsport-one, μιας και τέσσερις αγωνιστικές Porsche, το motorhome και πολλά ανταλλακτικά κλάπηκαν από τις εγκαταστάσεις της.

Porsche 911 Rennsport-one

Όλα ξεκίνησαν όταν το σύστημα ασφαλείας στις εγκαταστάσεις της Rennsport-one στη Νότια Φλόριντα ενημέρωσε πως το motorhome της ομάδας, με τέσσερις αγωνιστικές Porsche έκανε φτερά. Μαζί φυσικά με πλήθος ανταλλακτικών.

Όπως αποκαλύπτει το NBC6, που ήρθε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Justin Bellinzoni, τα ξημερώματα της Κυριακής, το σύστημα ασφαλείας που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ομάδας ειδοποίησε για παραβίαση του χώρου.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας κινητοποιήθηκε άμεσα, αλλά το μόνο που κατάφερε, ήταν να δει τους επίδοξους διαρρήκτες να φεύγουν από τις εγκαταστάσεις έχοντας μαζί τους το motorhome. Εντός του οποίου βρίσκονταν δύο αγωνιστικά μοντέλα της γερμανικής φίρμας.

O ιδιοκτήτητης της Rennsport-one τόνισε πως αν οι τέσσερις Porsche βρεθούν, δεν θα κινηθεί νομικά κατά των διαρρηκτών

Porsche- Rennsport-one

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ GP Monza, Mamma Mia μια Ferrari, Mamma Mia ένας Leclerc

Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, μιας και εκτός από τα δύο αγωνιστικά και τα ανταλλακτικά, απέσπασαν ο τρέιλερ που κουβαλούσε το φορτηγό, με ακόμα δύο αγωνιστικών προδιαγραφών Porsche. Σαφώς και το motorhome είχε πάνω του σύστημα εντοπισμού.

Σαφώς όμως και το γνώριζαν οι διαρρήκτες! Και ως εκ τούτου, το εγκατέλειψαν σε μια ερημική τοποθεσία στη Νότια Φλόριντα. Μπορεί το φορτηγό να βρέθηκε, οι τέσσερις Porsche όμως έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Και παρά τις έρευνες της αστυνομίας, που έκανε φύλλο και φτερό το φορτηγό για οποιοδήποτε στοιχείο που θα πρόδιδε την ταυτότητά τους, οι δράστες και το πολύτιμο φορτίο τους παραμένουν άφαντοι.

Porsche- Rennsport-one

Πόσο πολύτιμο είναι το φορτίο; Σύμφωνα με την Rennsport-one, η αξία των κλοπιμαίων υπερβαίνει το 1,5 εκατομμύριο δολάριο. Ο Bellinzoni στην προσπάθειά του να βρεθούν οι Porsche, γνωστοποίησε πως έχει επιστρατεύσει ακόμα και ιδιωτικούς ντεντέκτιβ.

Πάντως, με βάση της δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του NBC6, δεν φαίνεται να κρατά και… ιδιαίτερη κακία στους διαρρήκτες. Καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά «όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Σημασία έχει να μαθαίνουν από αυτά και να τα διορθώνουν».

Porsche- Rennsport-one

Παράλληλα, διευκρίνισε πως δεν θα κινηθεί νομικά κατά των διαρρηκτών. Αρκεί να του υποδείξουν το μέρος όπου κρατούν τα τέσσερα αγωνιστικά. «Θέλουμε πίσω τα αυτοκίνητα για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις που έχει η ομάδα μας απέναντι στους υπαλλήλους της αλλά και στους χορηγούς που μας στηρίζουν τόσα χρόνια».
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube