Τα καλύτερα ντριφτ του 2017 στο ’Ring [video]

Τα καλύτερα ντριφτ του 2017 στο ’Ring [video]

Ναι, το ξέρουμε, απαγορεύεται να ντριφτάρεις στο Nürburgring, όμως φαίνεται πως κάποιοι το αγνοούν…

Η θρυλική γερμανική πίστα έχει πλέον κλείσει για το χειμώνα, οπότε αρχίζουν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο διάφορα compilations του 2017.

Ξέρουμε ότι και φέτος θα αναρτηθούν συγκεντρωτικά video των «Καλύτερων Συγκρούσεων στο ’Ring», των «Πιο Παράξενων Αυτοκινήτων στο ’Ring» και πάει λέγοντας…

Σήμερα σας έχουμε τα καλύτερα ντριφτ – τουλάχιστον κατά τη γνώμη του Stateside Super Cars, που συγκέντρωσε τα πλάνα από την ίδια στροφή (την Brunchen με την «κερκίδα») για να μπορείτε και να συγκρίνετε τις επιδόσεις των “touristen” οδηγών, τις μέρες που η πίστα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Τυπικά, οι πάντες στο Nürburgring απαγορεύονται, όμως πολλοί παραβαίνουν τον κανόνα έχοντας τη δικαιολογία της αναπάντεχης υπερστροφής: «Μου έφυγε, τι να κάνω;». Αυτό όμως μόνο στο βρεγμένο, διότι στο στεγνό κινδυνεύεις να σε αποκλείσουν για ολόκληρη της μέρα, αφού η Nordschleife θεωρείται δημόσιος δρόμος με διόδια – γι’ αυτό και στα ατυχήματα εμφανίζεται η αστυνομία.

Στα 20 σχεδόν λεπτά του video θα δείτε πολλούς να «κάνουν το λάθος και να διορθώνουν». Η συντριπτική πλειονότητα είναι με BMW, αλλά υπάρχουν κι άλλα πισωκίνητα ή και τετρακίνητα που ντριφτάρουν, άλλα περισσότερο κι άλλα λιγότερο θεαματικά.

Τις παταγώδεις αποτυχίες φαντάζομαι ότι τις έχουν φυλάξει για άλλο compilation…

 [Πηγή: statesidesupercars]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube