Πρωτοφανής αντίδραση γυναικών ύστερα από σύγκρουση [video]

Πρωτοφανής αντίδραση γυναικών ύστερα από σύγκρουση [video]

Τι κι αν έζησαν τροχαίο ατύχημα και το πρόσωπό τους είχε καλυφθεί από αίμα; Δύο γυναίκες από το Μεξικό θέλησαν να αποτυπώσουν τις στιγμές με μια… selfie.

Mexico Selfie

Το να βιώσεις ένα τροχαίο ατύχημα, ιδίως σφοδρό είναι σίγουρα τρομακτική εμπειρία. Όχι όμως για δύο κυρίες από το Μεξικό, οι οποίες θέλησαν να απαθανατίσουν τη στιγμή τραβώντας μια selfie.

Οι ομολογουμένως απίστευτες σκηνές σημειώθηκαν στην πόλη Cuernavaca στο Μεξικό, όπου το αυτοκίνητο που επέβαιναν συνολικά πέντε άνθρωποι εξετράπη τις πορείας του και τούμπαρε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των επιβατών.

To περιστατικό συνέβη στην πόλη Cuernavaca στο Μεξικό, με τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει να έχουν γίνει viral

Mexico-selfie

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τροχαία δυστυχήματα, πόσους νεκρούς θα θρηνήσουμε ακόμα;

Μιλώντας για τους τραυματίες, δύο γυναίκες, αν και ήταν καλυμμένες με αίματα σε όλο τους το πρόσωπο, θεώρησαν πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να τραβήξουν μια selfie, προκαλώντας την έκπληξη όσων είχαν σπεύσει να βοηθήσουν.

Αυτή, μάλιστα, δεν ήταν η μοναδική φορά που συνέβη αυτό, καθώς επιχείρησαν να βγάλουν και νέα selfie, αν και ήταν εμφανώς ζαλισμένες και με δυσκολία στεκόντουσαν όρθιες, την ώρα που αστυνομικοί προσπάθησαν να τις απομακρύνουν από τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα.

 

 

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του τροχαίου.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube