Οι καλύτεροι ήχοι εξατμίσεων του 2017 [video]

Οι καλύτεροι ήχοι εξατμίσεων του 2017 [video]

Αφήστε τα αυτιά σας να χαρούν στροφαρίσματα και σκασίματα πολυκύλινδρων κινητήρων πριν μπούμε στον κόσμο της σιωπής των ηλεκτρικών…

Μπορεί το ηλεκτρικό Tesla Model S να ταπεινώνει supercars στο drag-strip, όμως το κάνει με έναν ήχο ηλεκτρικής σκούπας που καθόλου δεν μας εμπνέει.  

Οι αθόρυβες εκκινήσεις θα γίνονται ο κανόνας όσο περνούν τα χρόνια και πληθύνονται τα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά στους δρόμους. Κι όσο γρήγορα κι αν είναι, οι επιδόσεις, όπως τις νιώθουμε εμείς, είναι φαϊ χωρίς αλάτι αν δεν συνοδεύονται από τον σωστό ήχο.

Ευτυχώς, η τάση (κύκνειο άσμα;) των τελευταίων χρόνων προς όλο και πιο δυνατά και σπορ αυτοκίνητα, έχει ως αποτέλεσμα να κυκλοφορούν στους δρόμους, εκτός από καλλίφωνα supercars, κι ένα σωρό σεντάν και SUV επιδόσεων που ξέρουν πώς να μαγεύουν τα αυτιά μας.

Όσο μπορούμε, λοιπόν, να χαιρόμαστε ακόμα τον ήχο των πολυκύλινδρων μοτέρ υψηλών επιδόσεων, δεν θα χάνουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Κάπως έτσι σκέφτηκε και το κανάλι JWT Supercars του YouTube και είπε να καλωσορίσει το 2018 με μια συλλογή ήχων από εξατμίσεις που συγκέντρωσε το 2017.

Δυναμώστε την ένταση και απολαύστε 14 λεπτά μουσικής εσωτερικής καύσης:

[Πηγή: JWT Supercars]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube