Εξαγριωμένος οδηγός παρασύρει δύο πεζούς [video]

Εξαγριωμένος οδηγός παρασύρει δύο πεζούς [video]

Ό,τι σπέρνεις, θερίζεις! Μια γυναίκα στο Newcastle προσπάθησε να σπάσει το παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου με το παπούτσι της και κατέληξε να παρασυρθεί από τον οδηγό του, όπως και ένα άνδρας που έσπευσε προς βοήθεια.

Το περιστατικό συνέβη στο Biggs Market Area στο Newcastle City Center, στη Βρετανία, υπό τα όμματα πολλών περαστικών. Όπως μπορείτε να δείτε από το οπτικό υλικό, κανείς από τους παρισταμένους δεν φαίνεται να ίδρωσε το αυτί του με ό,τι εξελισσόταν εμπρός στα μάτια του, μη σπεύδοντας υπέρ του ενός ή του άλλου μέρους ή για να καλμάρει τα πράγματα. Ωστόσο, κάποιος δεν παρέλειψε να καταγράψει το συμβάν με το κινητό του. 

Και όπως συμβαίνει με αυτά τα πράγματα, το video βρήκε το δρόμο του προς τα κοινωνικά δίκτυα. Η Daily Mail, που είναι η πηγή του οπτικού υλικού για το συμβάν, δεν αναφέρει τι προκάλεσε αυτό το περιστατικό βίας, καθώς το video ξεκινά με τη γυναίκα προσπαθεί να βγάλει το παπούτσι της για να επιτεθεί στο μαύρο Ford Focus, για να σπάσει το παρμπρίζ με το τακούνι. Το μόνο που παρατηρούμε και ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι υπόθεση θέλει για το τι προηγήθηκε, είναι η πόρτα του οδηγού του Focus που έχει ξεπεράσει το όριο του ανοίγματος και έχει διπλώσει προς το εμπρός φτερό.

Περιττό να πούμε ότι οι έξι τακουνιές δεν φαίνεται να αφήνουν κανένα ίχνος. Ακόμα κι έτσι όμως, η βίαιη επίθεσή της γυναίκας είναι αρκετή για να εξοργίσει τον οδηγό. Σε σημείο μάλιστα που αυτός και ο συνοδηγός πηδούν στο Focuς, που επιταχύνει, σύροντας τη γυναίκα στο δρόμο. Όταν τελικά αυτή αφήνει την πόρτα, ένας Βρετανός «τζέντλεμαν» σπεύδει προς βοήθεια της γυναίκας, εξοργίζοντας ακόμη περισσότερο τον οδηγό.

Ο ιππότης του περιστατικού αφού τραβά τη γυναίκα στο πεζοδρόμιο, τρέχει δίπλα στο αυτοκίνητο φωνάζοντας κάτι στον οδηγό του και στη συνέχεια ανεβαίνει κι αυτός στην ασφάλεια του πεζοδρομίου, θεωρώντας ότι το περιστατικό έληξε. Αμ, δε! Ο οδηγός του Focus εκτιμά διαφορετικά την κατάσταση και αφού κάνει όπισθεν για να πάρει φόρα, επιταχύνει κινούμενος κατά του Καλού Σαμαρείτη.

Ο διασώστης μας, συνειδητοποιώντας την πρόθεση του οδηγού, προσπαθεί να ξεφύγει διασχίζοντας το δρόμο για να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο… Φευ, ο οδηγός κόβει αριστερά και τον χτυπά, εκτοξεύοντάς τον στο πεζοδρόμιο. 

Στο σημείο αυτό, το video κόβεται πριν μπορέσουμε να καταλάβουμε αν τραυματίστηκε άσχημα και αν το αυτοκίνητο που έσπευσε αμέσως μετά να διαφύγει, σταμάτησε παρακάτω.

«Εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Northumbria [είπε] ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στις 21:00 και κανείς δεν έχει συλληφθεί μέχρι στιγμής», γράφει η Daily. «Γνωρίζουμε το περιστατικό και το διερευνούμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Προειδοποίηση: Το video περιέχει σκηνές βίας που μπορεί να ενοχλήσουν

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube