Έβαλε το κεφάλι της μέσα σε εξάτμιση και κόλλησε… [video]

Έβαλε το κεφάλι της μέσα σε εξάτμιση και κόλλησε… [video]

Τα μεγάλα «μπουριά» μπορεί να είναι επικίνδυνα για μεθυσμένες κοπέλες…

Τρελά πράγματα μπορεί να συμβούν σε μουσικά φεστιβάλ, αλλά σπάνια βλέπεις να επεμβαίνουν διασώστες για να βγάλουν το κεφάλι κάποιου από τελικό εξάτμισης.

Όμως αυτό ακριβώς συνέβη την περασμένη Παρασκευή στη Minnesota των ΗΠΑ. Η 19χρονη Kaitlin Strom παρακολουθούσε το Winstock Music Festival και ήταν σε κατάσταση ευθυμίας όταν είδε ένα ημιφορτηγό με τεράστια εξάτμιση. «Το κεφάλι μου χωράει εκεί μέσα», είπε στους φίλους της – και το δοκίμασε… 

Όμως το κεφάλι της κοπέλας κόλλησε μέσα στην εξάτμιση και δεν μπορούσε να το βγάλει. «Ήμουνα κάπως μπερδεμένη επειδή δεν ήξερα τι συνέβαινε», εξήγησε μετά. «Δεν μπορούσα να δω τίποτε, αλλά είχα εμπιστοσύνη σε όσους ήταν γύρω μου ξέροντας ότι θα με έβγαζαν με ασφάλεια».

Τελικά κάποιος κάλεσε την Πυροσβεστική και οι διασώστες αναγκάστηκαν να κόψουν την εξάτμιση με τροχό για να ελευθερώσουν την Strom. Η ίδια εκτιμά ότι έμεινε με το κεφάλι στην εξάτμιση για κάπου 45 λεπτά. Εφιαλτικό…

Είχε και συνέχεια, αφού ο τοπικός Σερίφης κατήγγειλε την κοπέλα για μέθη ενώ ήταν ανήλικη.

Η Strom πέρασε από εξετάσεις σε νοσοκομείο και όταν επέστρεψε σπίτι είδε ότι κάποιος είχε ανεβάσει ένα πολύ σύντομο video της περιπέτειάς της στο διαδίκτυο, όπου το είχαν ήδη δει εκατομμύρια επισκέπτες.

Tailpipe girl with truck owner

Ο κοπέλα ζήτησε συγνώμη από τον ιδιοκτήτη του φορτηγού, Tom Wold, με τον οποίο φωτογραφήθηκε (βλ. επάνω) αλλά δεν τον αποζημίωσε. «Είμαι ευτυχής μόνο που είσαι καλά. Μη σε απασχολεί», είπε αυτός. Κι έφτιαξε τη ζημιά αμέσως.

[Πηγή: Hutchinson Leader μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube