Η Caterham μας εύχεται... καλή πτήση [video]

Η Caterham μας εύχεται... καλή πτήση [video]

Η επίδειξη των μέτρων ασφαλείας της Caterham πριν την «πτήση» είναι πιο απολαυστική από την αντίστοιχη των περισσότερων αεροπορικών εταιριών.

Τα αυτοκίνητα της Caterham είναι πολύ ιδιαίτερα. Τόσο ιδιαίτερα που ίσως χρειάζεται μια επίδειξη των μέτρων ασφαλείας πριν από μια βόλτα με αυτά, όπως στα αεροπλάνα.

Γι’ αυτό, στο τελευταίο promo video της Caterham, μια... αεροσυνοδός αναλαμβάνει να εξηγήσει τους κανόνες ασφαλείας σε έναν τυχερό που θα κάνει βόλτα στο κάθισμα του συνοδηγού. Εκτός το να δέσει τη ζώνη του και το να ασφαλίσει τα προσωπικά του αντικείμενα, η κοπέλα τον ενημερώνει για την επικινδυνότητα της χρήσης κινητού κατά την εκκίνηση και την ύπαρξη αδιάβροχου κάτω από το κάθισμά του.

Ενώ ακούμε τα παραπάνω, το video δείχνει με τον καλύτερο τρόπο τι παθαίνει όποιος δεν ακολουθεί τις οδηγίες. Και κλείνει με το ταμπελάκι ασφαλείας στο ταμπλό που ενημερώνει τον συνοδηγό ότι θα πρέπει να μην κάνει εμετό, να μη βάλει τα κλάματα και να μην κατουρηθεί πάνω του, γιατί αυτές οι ενέργειες «μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή του οδηγού».

Δείτε το απολαυστικό video:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube