Η Beyoncé εγκυμονεί στην οροφή μιας… βρώμικης Porsche 914

Η Beyoncé εγκυμονεί στην οροφή μιας… βρώμικης Porsche 914

Η διαρροή της εγκυμοσύνης της Beyoncé εξελίχτηκε αστραπιαία στην εικόνα με τα περισσότερα «like» στην ιστορία του Instagram.

Σε λιγότερο από ένα 24ωρο μάζεψε 7,2 εκατ. από δαύτα, στη συνέχεια ανέβηκε στα εννέα εκατομμύρια και τώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές είναι στα 9,6.

Και γιατί σας τα λέμε όλα αυτά. Μα διότι κοντά στο βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα. Μέσα στο όλο photoshooting της διάσημης τραγουδίστριας υπάρχουν και δύο φωτό όπου η Beyonce κάθεται στην οροφή μιας παλαιάς, λερής, βδελυρής και σκουριασμένης Porsche 914. Φωτογραφίες που προφανώς τραβήχτηκαν στο όνομα της τέχνης. Με ένα αυτοκίνητο που είναι πολιτογραφημένο στο αυτοκινητικό στερέωμα ως ενός από τα χειρότερα σπόρτσκαρ όλων των εποχών. Τι σημειολογία είναι αυτή και αν υπάρχει βέβαια, δεν το γνωρίζουμε ούτε και προσπαθήσαμε να το ανακαλύψουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Porsche 914 1969-1976 [videos]

Η δεξιοτίμονη 914 της φωτό μας έχει γνωρίσει σαφώς καλύτερες μέρες. Αλλά το ξεθωριασμένο για τα καλά κόκκινο χρώμα της αποτέλεσε σαφώς ενίσχυση στην καλλιτεχνική διάσταση της φωτογραφίας. Η Beyoncé, λοιπόν, κάθεται στην αφαιρούμενη οροφή τάργκα, ενώ λουλούδια «ξεφυτρώνουν» από το μηχανοστάσιο, το πορτμπαγκάζ και την καμπίνα. Και όλα αυτά υπό το αρτιφισιέλ φόντο ενός ουρανού με σκόρπια σύννεφα.

Η φωτογράφηση τιτλοφορείται «Έχω τρεις καρδιές». Πρόκειται για σαφή αναφορά στα δίδυμα που κυοφορεί η διάσημη τραγουδίστρια. Η φωτογράφηση έγινε από τον Awol Erizku, Αμερικανό αιθιοπικής καταγωγής γνωστό καλλιτέχνη, γλύπτη και φωτογράφο που έχει την έδρα του στο Los Angeles των ΗΠΑ. Πάντως με την 914 να κάνει την εμφάνισή της σε δύο φωτό και με τέτοιο τίτλο, αποτελεί μια πολύ καλή προσθήκη στην ευφάνταστη ανακοίνωση.

[Πηγή Beyonce.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube