Δυναμική παρουσία της Ford στο Goodwood

Δυναμική παρουσία της Ford στο Goodwood

Η Ford πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood παρουσιάζοντας τις καλύτερες τεχνολογίες της τόσο στον τομέα της ηλεκτροκίνησης όσο και στα θερμικά συστήματα κίνησης.

Ford Mustang GTD

Η Ford παρουσιάζει τις καλύτερες τεχνολογίες της τόσο στον τομέα της ηλεκτροκίνησης όσο και στα θερμικά συστήματα κίνησης μέσα από μια πλειάδα από future icon μοντέλα της, τα οποία πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Ford Capri – ένας θρύλος που επέστρεψε για την εποχή των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων διαθέτοντας επιτάχυνση που παραπέμπει σε σπορ αυτοκίνητο και εκφραστική σχεδίαση – πραγματοποίησε το παγκόσμιο δυναμικό ντεμπούτο του στη διάσημη ανάβαση του Goodwood.

Η Mustang GTD – η πιο εξελιγμένη και τολμηρή Mustang όλων των εποχών – αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις ικανότητές της στο κοινό, ενώ το πρωτοποριακό ηλεκτρικό Ford SuperVan 4.2 δείχνει τα δόντια του στο Hillclimb Shootout.

H παρουσία της Ford στο Φεστιβάλ του Goodwood ήταν ισχυρή, με το αγωνιστικό Ford Raptor T1+ να ξεχωρίζει

Ford Raptor T1+

Ένα από τα πλέον αγαπητά αυτοκίνητα του κοινού επιστρέφει επίσης στο Goodwood. Ο λόγος για το Ford M-Sport Puma Hybrid Rally1, το οποίο αυτή τη στιγμή συμμετέχει στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2024.

Οι επισκέπτες του Goodwood Festival of Speed 2024 θα είναι οι πρώτοι στον κόσμο που θα δουν από κοντά το νέο Ford Raptor T1+, ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό αυτοκίνητο το οποίο είναι σχεδιασμένο με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις στον πιο απαιτητικό off-road αγώνα στον κόσμο.

Ford Puma WRC

Η συναρπαστική αποκάλυψη του νέου Raptor T1+ που πραγματοποιήθηκε με οικοδεσπότη έναν οδηγό-θρύλο του παγκοσμίου μηχανοκίνητου αθλητισμού: τον τέσσερις φορές νικητή του Ράλι Ντακάρ και δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ράλι, Carlos Sainz Sr.

«Φέραμε μια εντυπωσιακή σειρά οχημάτων στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood που αποδεικνύει το εύρος των δυνατοτήτων μας» δήλωσε ο Mark Rushbrook, global director, Ford Performance. «Είτε πρόκειται για αυτοκίνητα δρόμου είτε για αγωνιστικά, για ηλεκτροκίνητα ή βενζινοκίνητα, δημιουργούμε οχήματα που μόνο η Ford μπορεί να κατασκευάζει και μπορούν να ανατρέψουν τους κανόνες του παιχνιδιού».

Πίσω από το τιμόνι των δημιουργημάτων της Ford στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood συναντάμε μια ελίτ οδηγών από το παγκόσμιο στερέωμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αποτελούμενη από τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.

Ford Super Van

Από τον κόσμο των αγώνων ράλι, τα χρώματα της Ford εκπροσωπούν οι δύο οδηγοί της Ford M-Sport, Adrien Fourmaux και Grégoire Munster. Στο Goodwood βρίσκονται επίσης ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλι, Carlos Sainz Sr. και ο τρεις φορές νικητής του Le Mans, Romain Dumas, μαζί με τον νικητή του αγώνα των 24 Ωρών του Nürburgring, Frédéric Vervisch. Τους οδηγούς αυτούς πλαισιώνει ο Paul Swift.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube