Δείτε δύο ενωμένα Lada να κάνουν drift! [video]

Δείτε δύο ενωμένα Lada να κάνουν drift! [video]

Η τρελή ιδέα των Ρώσων φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα.

Είναι γνωστό πως οι Ρώσοι του Garage 54 έχουν αδυναμία στην εγχώρια αυτοκινητοβιομηχανία, κάτι που απέδειξαν και στο τελευταίο τους βίντεο. Η ομάδα βρέθηκε σε μια χιονισμένη πίστα δοκιμών και αποφάσισε να ενώσει δύο Lada με σκοπό να πραγματοποιήσει το πιο κοντινό παράλληλο drift που έχει γίνει ποτέ!

Τα δύο πανομοιότυπα Lada ενώθηκαν στο προφίλ με τη βοήθεια μεταλλικών στοιχείων και ξεκίνησαν την παράλληλη πορεία τους στην πίστα. Οι οδηγοί έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να κρατήσουν παρόμοια την επιτάχυνση, την επιβράδυνση και τη γωνία του τιμονιού στα δύο αυτοκίνητα, ώστε να ολοκληρώσουν επιτυχώς τη δοκιμασία.

Τελικά από ότι φαίνεται το να ντριφτάρεις δύο κολλημένα αυτοκίνητα δεν είναι και τόσο δύσκολο - τουλάχιστον σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. Οι συντελεστές του καναλιού το διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσεως, καθώς ένας τροχός έφυγε από ένα εκ των δύο Lada κατά τη διάρκεια της πλαγιολίσθισης. Ο παρουσιαστής μάλιστα δήλωσε πως τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα αν τα σιαμαία αυτοκίνητα βρίσκονταν σε καλύτερη κατάσταση, καθώς και τα δύο είχαν τα θεματάκια τους.

[Πηγή: Garage 54]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube