Αυτό είναι το τρέιλερ του τελευταίου «The Grand Tour» [video]

Αυτό είναι το τρέιλερ του τελευταίου «The Grand Tour» [video]

To τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου του «The Grand Tour» είναι στον αέρα, με την τελευταία τηλεοπτική συνάντηση των Clarkson, Hammond και May να προμηνύεται συναρπαστική.

The Grand Tour

Η παρέα των Clarkson, Hammond και May που έγραψε τη δική της ιστορία στις εκπομπές αυτοκινήτων, όπως το Top Gear είναι έτοιμη για το τηλεοπτικό της αντίο. Με το τρέιλερ της τηλεοπτικής σειράς «The Grand Tour» που προβάλλεται από το Amazon Prime να βρίσκεται στον αέρα.

Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί στις 13 Σεπτεμβρίου σε 200 χώρες, δείχνοντας τις περιπέτειες των αγαπημένων παρουσιαστών στη Ζιμπάμπουε. Όπως αποτυπώνεται στην περιγραφή του επεισοδίου, «στην τελευταία τους περιπέτεια, ο Jeremy Clarkson, ο Richard Hammond και ο James May αγνοούν τις οδηγίες του κ. Willman (του παραγωγού τους) και κατευθύνονται στη Ζιμπάμπουε με τρία αυτοκίνητα που πάντα ήθελαν να αποκτήσουν. 

Το τελευταίο επεισόδιο του The Grand Tour θα προβληθεί στις 13 Σεπτεμβρίου

The Grand Tour

Mια Lancia Montecarlo (Clarkson), ένα Ford Capri 3.0 lt (Hammond) και ένα Triumph Stag (May), για ένα εκπληκτικό οδικό ταξίδι μέσα από όμορφα και μερικές φορές δύσκολα τοπία που οδηγεί σε ένα συγκινητικό τέλος σε ένα παράξενα οικείο νησί».

Μετά από κοινή πορεία 22 ετών, η γνωστή παρέα ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό της φινάλε. Και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο May, «το τέλος μας βρίσκει γκριζαρισμένους και γερασμένους. Είναι όμως εκπληκτικό ότι ήμασταν μαζί για 22 ολόκληρα χρόνια».

The Grand Tour
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube