Audi: Η Lamborghini δεν πωλείται

Audi: Η Lamborghini δεν πωλείται

Η Audi θέλησε να βάλει ένα τέλος στα σενάρια περί πώλησης της Lamborghini, τονίζοντας, πως η ιταλική φίρμα θα συνεχίσει να είναι μέλος του VW Group.

Η πρόταση του ελβετικού ομίλου Quantum που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Lamborghini, των δραστηριοτήτων της και φυσικά των εγκαταστάσεων της ιταλικής φίρμας έναντι 9,2 δισ. δολαρίων, άναψε φωτιές στο VW Group. Την πυρκαγιά βέβαια έσπευσε να σβήσει άμεσα, η Audi.

Η γερμανική φίρμα, που τρέχει ουσιαστικά την Lamborghini, γνωστοποίησε πως η ιταλική φίρμα δεν πωλείται και θα συνεχίσει να είναι μέλος του VW Group. Λογικό, θα υποστηρίξουμε εμείς, αφού αυτή η σχέση έχει εξελιχθεί με απόλυτη επιτυχία.

Από τη στιγμή που η Lamborghini πέρασε στα χέρια του γερμανικού ομίλου και την καθοδήγηση της Audi, διάγει χρυσές μέρες. Τουλάχιστον από εμπορικής πλευράς, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με την Urus, να ηγείται των πωλήσεων. Επιπλέον, Audi και Lamborghini, βρίσκονται ήδη σε στάδιο εξέλιξης των νέων προϊόντων της ιταλικής φίρμας, εκ των οποίων πολλά από αυτά θα μπουν και στην πρίζα στο εγγύς μέλλον.

lambo

Οι άνθρωποι της Quantum θέλησαν να κάνουν το «μπαμ» αλλά και οι Γερμανοί δεν είναι αφελείς να αφήσουν από τα χέρια τους ένα παγκόσμιο brand σαν την Lamborghini. Αντίθετα, μια πρόταση για την Bugatti, πιστεύουμε ότι θα έβαζε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τις δυο πλευρές.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube