Το Tesla Cybertruck του LaMelo Ball παραείναι ακραίο, μπλιαχ!

Το Tesla Cybertruck του LaMelo Ball παραείναι ακραίο, μπλιαχ!

Δείτε το Tesla Cybertruck του LaMelo Ball και θα συμφωνήσετε μαζί μας, ότι τα χρήματα δεν αγοράζουν το γούστο.

Οι παίκτες του NBA αμείβονται με χρήματα που δεν μπορεί να φανταστεί ένας κοινός εργαζόμενος, τα οποία πρέπει με κάποιον τρόπο να ξοδευτούν. Το Tesla Cybertruck του LaMelo Ball είναι μια ωδή στην κακογουστιά, αλλά όταν είσαι πλούσιος και διάσημος, η σωστή λέξη είναι «εκκεντρικότητα».

Δεν περιμέναμε το Tesla Cybertruck για να μάθουμε τα γούστα του LaMelo Ball. Ο Αμερικανός αστέρας του NBA έχει στην κατοχή του ένα ηλεκτρικό Hummer και μια Lamborghini Urus με βελτιώσεις της 1016 Industries και 24άρες ζάντες. Και βέβαια, μια κατάμαυρη Rolls-Royce Cullinan με το Overdose body-kit της Novitec και τεράστιες ζάντες της Vossen.

Όσα χρήματα και να αποκτήσεις, κάποιες αρετές δεν αγοράζονται

Tesla Cybertruck

Τώρα, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία του Tesla Cybertruck, με το ηλεκτρικό pick-up να φοράει 26άρες ζάντες. Το αμάξωμα από ανοξείδωτο χάλυβα ντύνεται με wrap παραλλαγής, ενώ κάμποσα 3D λογότυπα κοσμούν το αμάξωμα κι ενημερώνουν σε ποιον ανήκει.

LED φωτισμός κάτω από το αμάξωμα και μέσα στους θόλους κάνουν εντύπωση και τις νυχτερινές ώρες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα λες διακριτικά.

Tesla Cybertruck

Οι παίκτες του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ ξεχειλίζουν σε όλες τις διαστάσεις. Πανύψηλοι και μυώδεις, θα ήθελαν πολύ να οδηγούν χαμηλά σούπερκαρ αλλά δεν χωράνε. Κάποτε το δοκίμασε ο  Shaquille O'Neal κι αναγκάστηκε να αγοράσει και να ενώσει δύο Gallardo για να βολευτεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επιτέλους, ο Shaquille O'Neal βρήκε αυτοκίνητο στα κυβικά του

Τώρα, ο θηριώδης σέντερ μπορεί να νιώθει άνετος σε ένα όχημα τόσο τρομακτικό, όσο ο ίδιος. Ένα θωρακισμένο Apocalypse TRX με 710 ίππους.

Tesla Cybertruck

Οι σημερινοί παίκτες επιλέγουν να οδηγούν SUV μοντέλα στην καθημερινότητά τους, ώστε να μπαινοβγαίνουν απροβλημάτιστα και να χωράνε καθ' ύψος. Με πρώτη επιλογή τη Lamborghini Urus, αν και κανείς δεν έχει μόνον αυτή στο γκαράζ του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Luka Dončić δωρίζει ηλεκτρικά ποδήλατα σε όλη την ομάδα

Να, όπως ο LaMelo Ball που εκτός από την Urus, έχει και τόσα ακόμα. Ή πάρτε για παράδειγμα τον Σλοβένο Luka Dončić των Dallas Mavericks. Έχει κι αυτός μιας Urus, αλλά όταν θέλει να προκαλέσει αίσθηση, οδηγεί το Apocalypse Hellfire 6x6. Κι όταν επιθυμεί να προβάλλει ένα οικολογικό προφίλ, επιλέγει κάποιο ηλεκτρικό ποδήλατο ή πατίνι.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube