Η Liberty Walk παρουσίασε body-kit για το Tesla Model 3

Η Liberty Walk παρουσίασε body-kit για το Tesla Model 3

Το facelift Model 3 υπόκειται στην περιποίηση της Liberty Walk. Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα!

Έχουμε συνηθίσει τη Liberty Walk να ασχολείται με ακραίες εμφανισιακές αναβαθμίσεις σε σούπερκαρ, του παρόντος ή του παρελθόντος. Τώρα, «βάζει χέρι» και στο ανανεωμένο Tesla Model 3, το ονομαζόμενο «Highland».

Το νέο body-kit για το αμερικανικό ηλεκτρικό σεντάν κοστίζει $7.920 (€7.250) πριν συνυπολογιστούν δασμοί και μεταφορικά. Αν σου πέφτουν πολλά, υπάρχει και το πακέτο LB E, που στην περίπτωση του Model 3 περιλαμβάνει τέσσερα βασικά τεμάχια: Το μπροστινό σπόιλερ, την ducktail αεροτομή, τον πίσω διαχύτη και τα πλαϊνά μαρσπιέ.

Κι όμως, κάποιοι πληρώνουν ένα καράβι λεφτά για να κάνουν το αυτοκίνητό τους κακόγουστο και μη οδηγήσιμο

Model 3

Αυτά θα σου κοστίσουν $6.270 (€5.750), αλλά θα πρέπει να δώσεις το πλήρες ποσό για να αποκτήσεις το πακέτο LB E Works που περιλαμβάνει και τα φουσκωμένα φτερά που βλέπεις στις φωτογραφίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Liberty Walk, σπιλώνει τη Ferrari 512 TR με ακραίες επεμβάσεις

Αν θεωρείς ότι το κόστος έχει ξεφύγει, θα στο κάνουμε λίγο χειρότερο. Πέρα από την απουσία δασμών και μεταφορικών στην παραπάνω τιμή, λείπουν κι άλλα συστατικά. Αν λοιπόν επιθυμείς να κάνεις το Model 3 να μοιάζει με αυτό των φωτογραφιών, να ξέρεις ότι το κιτ δεν περιλαμβάνει τίποτα που να αφορά την ανάρτηση και τις ζάντες. 

Model 3

Αυτά θα πρέπει να τα ψάξεις εσύ και να επιβαρυνθείς το αντίστοιχο τίμημα. Επίσης, να έχεις κατά νου ότι το κιτ είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ενισχυμένο με υαλοβάμβακα (FRP). Αν νόμιζες ότι ήταν ακριβό επειδή τουλάχιστον ήταν από ανθρακονήματα, δυστυχώς ατύχησες. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Διχάζει η Lamborghini Countach της Liberty Walk, βλασφημία και καγκουριά ή εξύψωση κι υπερθέαμα; [video]

Πάντως, τα διάφορα κομμάτια του κιτ μπορούν να παραγγελθούν κι αυτόνομα. Η ducktail αεροτομή είναι η φθηνότερη επιλογή στα $990 (€905). Ο πίσω διαχύτης και τα πλευρικά μαρσπιέ κοστίζουν $1.650 (€1.510) το καθένα.

Model 3

Τέλος, το μπροστινό σπόιλερ τιμάται $1.980 (€1.810). Η παγίδα είναι ότι αν επιθυμείς να αγοράσεις τα φαρδύτερα φτερά, είναι προς το παρόν διαθέσιμα μόνο με ολόκληρο το κιτ. Άρα θα πρέπει να πληρώσεις κι όλα τα υπόλοιπα.

Οι δημιουργίες της Liberty Walk έχουν ντύσει διάφορα σύγχρονα μοντέλα, όπως την Toyota GR Supra, το Nissan GT-R και τη Lamborghini Huracán.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube