Το Audi RS7 της Mansory θα ταίριαζε στον Batman [video]

Το Audi RS7 της Mansory θα ταίριαζε στον Batman [video]

Αν λατρεύατε τον Batman μικρός, αυτό το Audi RS7 είναι για σας!

Το ισχυρότερο εργοστασιακό Audi RS7 που μπορείτε να παραγγείλετε είναι η έκδοση Performance. Παρουσιάστηκε πριν έναν χρόνο με μεγαλύτερες τουρμπίνες και λιγότερη ηχομόνωση. Αποδίδει 630 ίππους και 850 Nm, ήτοι 30 PS περισσότερα από το απλό RS7. Χάρη στην επιπλέον ισχύ, το γερμανικό μοντέλο μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 3,4", δηλαδή 0,2" πιο γρήγορα από το βασικό μοντέλο.

Η Mansory όμως πιστεύει ότι μπορεί και καλύτερα. Με διαφορετική ECU, ακόμη μεγαλύτερα τούρμπο, διαφορετική εξάτμιση κι ένα πιο ελεύθερο φίλτρο αέρα, υπόσχεται 800 ίππους και 1.000 Nm!

Αν ο Batman έπρεπε να επιλέξει ένα όχημα για να περνά απαρατήρητος και να μην του λείπει ποτέ το γκάζι, το Audi RS7 της Mansory θα ήταν στις επιλογές του

Αυτή η αναβάθμιση επιτρέπει στο εντυπωσιακό σεντάν να περικόψει άλλα 0,4" για την επιτάχυνση 0-100 και το κυριότερο, να πιάσει τα 320 km/h σε περίπτωση που βρει ένα ελεύθερο τμήμα Autobahn.

Audi RS7

Ο βελτιωτικός οίκος που εδρεύει στη Γερμανία είναι γνωστός για τα κραυγαλέα body-kit και τα φανταχτερά χρώματα. Ευτυχώς όμως, ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Audi RS7 είχε πιο ήπιο γούστο, οπότε τη γλιτώσαμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Audi RS7 με 1.040 PS καταπίνει την Autobahn

Προτίμησε κάτι που δεν προκαλεί αισθητικά. Βέβαια, το κατάμαυρο χρώμα, σε συνδυασμό με το μπροστινό σπόιλερ και τις χαμηλές ποδιές, κάνουν το 7άρι να μοιάζει λες και παρκάρει στο μυστικό γκαράζ του Batman στη Gotham City.

Audi RS7

Αίσθηση προκαλούν κι οι τεράστιες ζάντες, με το πλαϊνό των ελαστικών να μοιάζει τελείως αμελητέο. Σίγουρα δεν είναι διόλου κατάλληλες για τους ελληνικούς δρόμους. Ακόμη κι η πιο μικροσκοπική λακούβα, θα μπορούσε να τις τραυματίσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νέα συλλεκτική έκδοση Audi RS7 Exclusive Edition

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα δύο τεράστια τάμπλετ στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων, ένα για κάθε επιβάτη στο πίσω κάθισμα. Πέρα από τα πατάκια υψηλής ποιότητας της Mansory, δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσεις σε μια τόσο άρτια καμπίνα.

Audi RS7

Με τέτοια απόκοσμη παρουσία, το βελτιωμένο RS7 μπορεί να κινείται μες στη νύχτα σχεδόν αόρατα. Μόνο ο βρυχηθμός του V8 θα προδίδει τη θέση του. Νομίζουμε ότι ο Batman θα το λάτρευε.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube