Η σύζυγος του Zelensky ΔΕΝ αγόρασε Bugatti Tourbillon, λέει η Bugatti

Η σύζυγος του Zelensky ΔΕΝ αγόρασε Bugatti Tourbillon, λέει η Bugatti

Η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας συκοφαντήθηκε ότι αγόρασε την πρώτη διαθέσιμη Bugatti Tourbillon, διατείνεται η γαλλική φίρμα.

Bugatti Tourbillon
Λογαριασμοί προπαγάνδας με φιλορωσικές θέσεις προσπάθησαν να δυσφημίσουν το προεδρικό ζεύγος της Ουκρανίας, λέει η Bugatti. Όλα ξεκίνησαν με ένα ψεύτικο τιμολόγιο πώλησης μιας Bugatti Tourbillon στην Olena Zelenska, τη σύζυγο του Ουκρανού Προέδρου Volodymyr Zelensky.
Η Bugatti Tourbillon φέρεται να πουλήθηκε από την αντιπροσωπεία της Bugatti στο Παρίσι, με τιμή €4.462.400. Η βασική τιμή ήταν €3.910.000, αλλά ποιος μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να προσθέσει μερικά έξτρα; Σίγουρα όχι η Ουκρανή.

Μια Πρώτη Κυρία δεν θα μπορούσε να κυκλοφορεί με τίποτα λιγότερο από μια Bugatti Tourbillon. Ή μήπως όχι;

Bugatti Tourbillon

Το παρισινό υποκατάστημα έσπευσε να δώσει στη δημοσιότητα ανακοίνωση, όπου αρνείται κατηγορηματικά την πώληση στο προεδρικό ζεύγος. Δηλώνει μάλιστα ότι θα προχωρήσει σε όλες εκείνες τις νόμιμες ενέργειες μέσα κατά των μερών που βρίσκονται πίσω από αυτή την προπαγάνδα.

Υπογραμμίζει ότι όποιος πλαστογράφησε το έγγραφο, λασπολογεί και τη γαλλική εταιρεία, καθώς αναγράφει λάθος αρχική τιμή, αλλά και διαφορετική τιμολόγηση στα έξτρα. Σημειώνοντας ότι το επαναφορτιζόμενο υβριδικό hypercar των 1.800 ίππων έχει αρχική τιμή τα €3,8 εκατομμύρια κι όχι τα €3.910.000.

Ωστόσο, η προπαγάνδα από μεριάς των φιλορωσικών λογαριασμών δεν σταμάτησε εκεί. Παρήχθη επίσης ένα βίντεο, με πρωταγωνιστή έναν υποτιθέμενο υπάλληλο της αντιπροσωπείας στο Παρίσι. 

Ο οποίος δήλωσε ότι η Olena Zelenska πραγματοποίησε αυτήν την αγορά κατά την επίσκεψή της στην πρωτεύουσα της Γαλλικής Δημοκρατίας στις 7 Ιουνίου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BUGATTI Paris (@bugatti_paris)

 

Πράγματι, ο Zelensky ήταν στη Γαλλία στις αρχές Ιουνίου για να συναντηθεί με τον πρόεδρο Macron, να μιλήσει στην Εθνοσυνέλευση και να παραστεί στις εκδηλώσεις για την Απόβαση στη Νορμανδία.

Το σχόλιο στην επίμαχη δημοσίευση έκανε λόγο για πολυτελή ζωή του ζεύγους, όσο οι νέοι της Ουκρανίας στέλνονται να σκοτωθούν στο μέτωπο. Αλλά και κατασπατάληση των χρημάτων που λαμβάνει ως βοήθεια, στρατιωτική ή άλλη, η χώρα. Κάτι που βέβαια έχουν διαπιστώσει και στηλιτεύσει οι χώρες της Δύσης, με πρώτη τις ΗΠΑ. Σημείωνε μάλιστα ότι η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας βιάστηκε να καπαρώσει την πρώτη από τις 250 Bugatti Tourbillon που θα παραχθούν.

Bugatti Tourbillon

Εάν ο διευθύνων σύμβουλος της Bugatti, Mate Rimac, εκπλήξει κάποτε το προεδρικό ζεύγος της Ουκρανίας δωρίζοντάς τους μία Bugatti Tourbillon, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν το ζεύγος θα κρατήσει το γαλλικό hypercar. 

Ή αν θα το δημοπρατήσει για να προσφέρει τα χρήματα στον εθνικό αγώνα της χώρας του.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube