Lamborghini Countach μπορεί να γίνει δική σας με €194.99

Lamborghini Countach μπορεί να γίνει δική σας με €194.99

Η Lamborghini Countach των LEGO έχει πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω κι έναν V12 κάτω από το καπό.

Η σειρά Lego Icons επεκτείνεται τον επόμενο μήνα με την προσθήκη της Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvole. Το εμβληματικό ιταλικό σούπερκαρ θα προσφέρει ευχάριστες δημιουργικές ώρες απασχόλησης, αφού η συσκευασία αποτελείται από 1.506 κομμάτια.

Σε αντιστοιχία με τις διαστάσεις της πραγματικής Lamborghini Countach, η μινιατούρα έχει μήκος 33 cm, πλάτος 16,5 cm κι ύψος 9 cm. Διαθέτει μια ιδιαίτερα λεπτομερή καμπίνα με λειτουργικό σύστημα διεύθυνσης. Το μπροστινό πορτμπαγκάζ ανοίγει κανονικά, ενώ σηκώνοντας το πίσω καπό, χαζεύουμε τον θρυλικό V12 κινητήρα της Sant'Agata.

Αν θέλετε να μιμηθείτε τον Leonardo DiCaprio στον Λύκο της Wall Street, τώρα είναι η ευκαιρία σας

Lamborghini Countach

Το μοντελάκι της LEGO έχει ακόμη και λειτουργικές πόρτες που ανοίγουν προς τα επάνω, όπως ακριβώς συνέβαινε και με το πραγματικό μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Διχάζει η Lamborghini Countach της Liberty Walk

Η Lamborghini κατασκεύασε το σφηνοειδές σούπερκαρ από το 1974 έως το 1990. Το 1985, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε την 5000 Quattrovalvole, αυξάνοντας το μέγεθος του κινητήρα στα 5,2 lt και προσδίδοντάς του τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο.

Lamborghini Countach

Η αυτοκινητοβιομηχανία ανέστησε την Countach το 2021 με την ονομασία LPI 800-4, ως ένα υβριδικό V12 υπεραυτοκίνητο. Το σύγχρονο μοντέλο εμπνέεται από τις πρώτες Countach LP400. Η αυτοκινητοβιομηχανία διέθεσε αστραπιαία και τις 112 μονάδες που είχε προγραμματίσει να κατασκευάσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πωλείται η Lamborghini Countach του Λύκου της Wall Street

Προφανώς, τα $2,64 εκατομμύρια που απαιτούνταν για την απόκτηση της συλλεκτικής αυτής έκδοσης δεν ήταν σοβαρό εμπόδιο για τους απανταχού έχοντες αυτού του πλανήτη. Βασίζεται ουσιαστικά στη Sián FKP 37, που σημαίνει ότι εφοδιάζεται με ένα ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα 6,5 lt κι ένα 48βολτο ηλεκτρικό μοτέρ, με τη συνδυαστική απόδοση του συστήματος να ανέρχεται στους 814 ίππους. 

Lamborghini Countach

Εάν χάσατε την ευκαιρία να αγοράσετε τη μοντέρνα Lamborghini Countach κι αν η παλιά είναι πολύ ακριβή, η LEGO σάς δίνει μία ακόμα ευκαιρία να προσθέσετε το εξωτικό μοντέλο στη συλλογή σας. Χωρίς να πονοκεφαλιάζετε για το πόσο πεσμένο είναι το μοτέρ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πόσους ίππους χάνει η Countach 5000 QV 36 χρόνια μετά;

Το κιτ θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από την 4η Ιουλίου με κόστος €194,99

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube