Koenigsegg, Hennessey και Rimac ανταλλάσσουν οχήματα [video]

Koenigsegg, Hennessey και Rimac ανταλλάσσουν οχήματα [video]

John Hennessey, Christian von Koenigsegg και Mate Rimac οδηγούν ο ένας το αριστούργημα του άλλου κι ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις.

Koenigsegg, Hennessey και Rimac, τρία επώνυμα πίσω από τρεις συγκλονιστικές εταιρείες hypercar. Τι θα γινόταν αν βρίσκονταν όλοι στην ίδια πίστα κι οδηγούσαν ο ένας το αυτοκίνητο του άλλου;

Ευτυχώς για εμάς, το πραγματοποίησε το Top Gear. Κάλεσε τον John Hennessey, τον Christian von Koenigsegg και τον Mate Rimac στην πίστα Sonoma Raceway στις ΗΠΑ. Ο Horacio Pagani είχε επίσης απαντήσει θετικά στην πρόσκληση, αλλά κάτι του έτυχε την τελευταία στιγμή και δεν παρεβρέθηκε στο μεγάλο ραντεβού.

Koenigsegg, Hennessey ή Rimac; Οι πραγματικά πλούσιοι δεν χρειάζεται να διαλέξουν, αγοράζουν και τα τρία

Koenigsegg

Κι οι τρεις έδειξαν να εντυπωσιάζονται από όλα τα μοντέλα κι ως πραγματικοί κύριοι, σχολίασαν μόνο τα θετικά και κανένα αρνητικό. Ο John Hennessey ήταν ο πρώτος που δοκίμασε την τύχη του στο Koenigsegg Jesko Attack. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Koenigsegg Jesko, «βάζει φωτιά» με τέσσερα νέα ρεκόρ [video]

Στη συνέχεια, ο Mate Rimac μπήκε στο Venom F5 για μία βόλτα στην πίστα, σχολιάζοντας ότι «έχουν φορέσει έναν κινητήρα τέρας σε ένα καρτ. Είναι τρελό».

Koenigsegg

Ήταν η σειρά του Christian von Koenigsegg να μπει στο Rimac Nevera και βγήκε εντυπωσιασμένος. «Είναι πολύ ωραίο, πολύ προβλέψιμο, πολύ εύκολο στην οδήγηση. Διασκεδαστικό. Δυνατό», είπε χαμογελώντας πριν πάρει το Hennessey για μια γυροβολιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το Hennessey Venom F5 Roadster του Michael Jordan έχει 1.817 ίππους

Το βίντεο τελειώνει με τον Mate Rimac στη θέση του οδηγού και τον Christian von Koenigsegg δίπλα του, μέσα στο κόκπιτ του Nevera. Είναι ενδιαφέρον ότι σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Κροάτης είχε δηλώσει ότι ο Σουηδός είναι από τους ανθρώπους που θαυμάζει ιδιαίτερα. Μαζί με τον Mr Tesla, Elon Musk, και τον γεννημένο στην Κροατία εφευρέτη Nikola Tesla.

Koenigsegg

Πάντως, δεν «σεβάστηκε» τον υψηλό καλεσμένο του, αφού έκαψε μπόλικο λάστιχο για να τον εντυπωσιάσει. Αναμένουμε με αγωνία το δεύτερο μέρος, όπου κι οι τρεις συζητούν για τα τεκταινόμενα στην πίστα και τις τάσεις της σύγχρονης αυτοκίνησης.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube