H Porsche έφτιαξε μια 993 Speedster για ζάμπλουτο μερακλή

H Porsche έφτιαξε μια 993 Speedster για ζάμπλουτο μερακλή

Ευκατάστατος Ιταλός ήθελε μια 993 Speedster για τη συλλογή του κι η Porsche δεν του χάλασε χατήρι.

Μόνο δύο 993 Speedster βγήκαν ποτέ από τις πύλες της Στουτγάρδης: Μία πράσινη που κατασκευάστηκε το 1995 για τα 60ά γενέθλια του Ferdinand Alexander Porsche, εγγονού του ιδρυτή, και μια ασημί που δημιουργήθηκε το 2001 για τον κωμικό Jerry Seinfeld.

Τώρα, μια τρίτη 993 Speedster κατασκευάστηκε για τον ιταλικής καταγωγής αρχιτέκτονα και βιομηχανικό σχεδιαστή Luca Trazzi. Ένεκα της επαγγελματικής του εξειδίκευσης, ενεπλάκη ενεργά στο όλο πρότζεκτ. Τόσο προσθέτοντας το προσωπικό του γούστο, φέρνοντας ακόμη και τα δικά του προσχέδια και σκίτσα στο τραπέζι. Όσο και δαπανώντας κάμποσες εργατοώρες για να δεθεί συναισθηματικά με το αυτοκίνητο.

Τι κι αν δεν κατασκευάστηκε ποτέ επίσημα; Με την κατάλληλη πειθώ, όλες οι δυσκολίες ξεπερνιούνται

993 Speedster

Κατασκευασμένη κατά παραγγελία μέσω του προγράμματος Sonderwunsch της Porsche, η 993 Speedster βασίζεται σε μια 911 Carrera Cabriolet του 1994. Η οποία υποβλήθηκε σε πλήρη μεταμόρφωση που περιελάμβανε επανασχεδιασμένη οροφή, διαφορετικό πίσω μέρος κι ένα πλήρως ανανεωμένο εσωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Porsche 993 Speedster Remastered από την Gunther Werks

Το πιο κοντό παρμπρίζ συμπληρώνει τα παραπάνω, ενώ πρόσθετες custom πινελιές ξεπετάγονται από παντού. Όπως οι κωνικοί ρετρό καθρέφτες, τα σύγχρονα 4πλά LED φωτιστικά σώματα, οι 18άρες ζάντες από την Turbo, κατάμαυρες με κίτρινο σιρίτι. Το αρχικό όχημα ήταν ήδη κίτρινο, αλλά τώρα έχει πιο έντονη βαφή. Ονομάζεται Otto Yellow, αναπτύχθηκε ειδικά για τον καλόγουστο πελάτη και πήρε το όνομά της από τον σκύλο του.

993 Speedster

Η καμπίνα είναι λουσμένη με μαύρο δέρμα και κίτρινες ραφές που κάνουν όμορφη αντίθεση — έχει πλάκα ο Ιταλός να είναι κι ΑΕΚτζής. Καρό μοτίβα, ραμμένα στο χέρι, επεκτείνονται στα καθίσματα και στον χώρο αποσκευών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Porsche 911 993 Turbo S σαν κανούργια για €800 χιλιάρικα!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube