Στο Hall of Fame της δεκαετίας 2015-2024 η Mercedes-Benz

Στο Hall of Fame της δεκαετίας 2015-2024 η Mercedes-Benz

H Mercedes-Benz με έξι παρουσίες την τελευταία δεκαετία στο Hall of Fame των Most Admired Companies in Greece, επιβεβαιώνει πως είναι μία από τις κορυφαίες και πιο σταθερές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Mercedes-Benz Hall of Fame

Για έξι χρόνια από τα δέκα που το Fortune Greece βραβεύει τις 20 πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στη χώρα μας, η Mercedes-Benz Ελλάς (σήμερα Star Automotive Ελλάς)  συμπεριλαμβάνεται στις 20 «Most Admired Companies». Μάλιστα, όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί τη μοναδική εταιρεία από το χώρο του αυτοκινήτου που πετυχαίνει αυτήν την τόσο σημαντική διάκριση.

Φέτος που η λίστα εταιρικής φήμης γιορτάζει τα 10α γενέθλιά της, αποτελώντας πλέον κορυφαίο θεσμό για την εταιρική φήμη στο χώρο του επιχειρείν, η Star Automotive Ελλάς συμπεριλαμβάνεται στο Hall Of Fame, των πιο αξιοθαύμαστων εταιριών που εντάχθηκαν περισσότερες από τρεις φορές στις λίστες της δεκαετίας 2015-2024.

Η Mercedes-Benz αποτελεί τη μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία που πετυχαίνει αυτήν την τόσο σημαντική διάκριση

Mercedes-Benz Hall of Fame

Τόσο η λίστα όσο και το Hall of Fame καταρτίζoνται από το Fortune Greece σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών KPMG και αποτελούν την επιβράβευση οργανισμών που αποτελούν διαχρονικά τους πρωταγωνιστές του πρότζεκτ Ελλάδα 2.0 με δίκαιους οικονομικούς, κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς όρους.

Η διάκριση αυτή για τη γερμανική φίρμα στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αποτελεί την αναγνώριση, ότι την κρίσιμη δεκαετία των μεγάλων ανακατατάξεων ήταν ενεργά παρούσα με όραμα και δέσμευση για ένα πιο βιώσιμο αύριο, όχι μόνο για την ίδια την εταιρεία αλλά και για όλους τους stakeholder της – εργαζόμενους, πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες, κοινωνία.

Η κατάρτιση της ετήσιας λίστας διαμορφώνεται με γνώμονα εννέα ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια, που καθιέρωσε η αμερικανική έκδοση του Fortune και αφορούν στον τρόπο οργάνωσης, λειτουργίας και διοίκησης των εταιριών.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την Καινοτομία, τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας, την Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών.

Mercedes-Benz Hall of Fame

Οι 20 κορυφαίες εταιρείες διακρίνονται ανάμεσα από περισσότερες από 420 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, έχουν ετήσιο τζίρο άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ και πληρούν τα παραπάνω κριτήρια, μετά από ψηφοφορία περίπου 2.000 κορυφαίων στελεχών της αγοράς.

Με τα παραπάνω δεδομένα, η επαναλαμβανόμενη συμπερίληψη της Mercedes-Benz στην τελική κατάταξη των πλέον αξιοθαύμαστων εταιριών στην Ελλάδα και η ένταξή της στο Hall of Fame της δεκαετίας επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τις ακούραστες προσπάθειες των περίπου 160 στελεχών και υπαλλήλων της.

Όχι μόνο εξαιτίας των επιδόσεων της Εταιρείας στο στίβο των πωλήσεων και των ενεργειών της στην Κοινωνική Ευθύνη μέσα σε ένα γενικότερα απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον, αλλά και της εκτίμησης που χαίρει ανάμεσα σε στελέχη της εγχώριας αγοράς, τα οποία την τίμησαν με την αυθόρμητη ψήφο τους για έξι χρόνια.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube