SEMA Show 2013, η μεγαλύτερη έκθεση tuning στον κόσμο

SEMA Show 2013, η μεγαλύτερη έκθεση tuning στον κόσμο

To SEMA Show, το μεγαλύτερο παγκόσμιο γεγονός για το tuning και τα τροποποιημένα αυτοκίνητα, έχρισε τη Mustang και το Scion FR-S ως τα πιο hot αυτοκίνητα του κόσμου για το 2013.

Η Ford Mustang ψηφίστηκε ως το «πιο hot αυτοκίνητο» για δεύτερη φορά στο SEMA Show, στο Las Vegas.

Η έκθεση, που άνοιξε τις πύλες της προχτές, 5 Νοεμβρίου, είναι η μεγαλύτερη γιορτή στον κόσμο για τα «φτιαγμένα» αυτοκίνητα και περιλαμβάνει εκθέματα από μεγάλους κατασκευαστές, αλλά και μικρότερους μετατροπείς, καθώς και δημιουργίες aftermarket.

Το Scion FR-S, αδελφό αυτοκίνητο με το Toyota GT86, κατατάχτηκε ως το «πιο hot σπορ κόμπακτ αυτοκίνητο» και το Jeep Wrangler ως το «πιο hot SUV». Τα βραβεία δίνονται σε αυτοκίνητα που αξιολογούνται από τη βιομηχανία του tuning ως οι καλύτερες πλατφόρμες για μετατροπή και εξατομίκευση.

Σύμφωνα με τη Ford, στη SEMA 2013 υπάρχουν περισσότερα Mustang και F-150 –το μοντέλο που ψηφίστηκε ως το «πιο hot truck»- στα σταντ των εκθετών από κάθε άλλο μοντέλο.

Το φαινόμενο της έντονη παρουσίας μεγάλων κατασκευαστών στο SEMA Show, έλαβε και φέτος ακόμη μεγαλύτερη διάσταση και μάλιστα με τη δυνατή παγκόσμια πρεμιέρα του Honda Civic Coupé 2014. Επίσης ισχυρή παρουσία έχουν η Mazda, η Toyota, η Chrysler, η Hyundai και φυσικά η Ford.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube