OMODA & JAECOO, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα παγκοσμίως

OMODA & JAECOO, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα παγκοσμίως

Η συνεχώς αυξανόμενη δυναμική των OMODA & JAECOO, που μετρούν πάνω 280.000 πωλήσεις σε 15 μήνες, έδωσαν μεγάλη ώθηση στην μητρική Chery, η οποία περιλαμβάνεται πλέον στη λίστα Fortune Global 500.

OMODA 5

Με λειτουργικά έσοδα 39 δισ. δολαρίων, η Chery, μια από τις δέκα μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες της Κίνας, φιγουράρει στην 385η θέση της λίστας Fortune Global 500. Αποδεικνύοντας την παγκόσμια επιχειρηματική ικανότητα του Ομίλου. Αποφασιστικό ρόλο σε αυτή τη συνθήκη, διαδραματίζει η διαρκώς ανοδική πορεία των OMODA & JAECOO.

Η εταιρεία OMODA & JAECOO, η νέα εξατομικευμένη μάρκα της Chery που απευθύνεται στη διεθνή αγορά, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη στρατηγική παγκοσμιοποίησης της Chery. Φέτος, οι πωλήσεις των OMODA & JAECOO ξεπερνούν τις 20.000 μονάδες τους τρεις τελευταίους μήνες, συμβάλλοντας κατά 20,8% στο συνολικό όγκο εξαγωγών του Ομίλου.

Σε σύνολο 15 μηνών, οι πωλήσεις των OMODA & JAECOO, που εκτός των άλλων δραστηριοποιείται και στην Ευρώπη, ξεπερνούν τις 280.000 μονάδες. Νούμερο που καθιστά την εταιρεία ως την την ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα αυτοκινήτων παγκοσμίως. Επί του παρόντος, οι OMODA & JAECOO επεκτείνουν στρατηγικά την παρουσία τους στην αγορά σε περισσότερες περιοχές, εδραιώνοντας έτσι την επιρροή τους στον παγκόσμιο τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Οι συνεχώς αυξανόμενες πωλήσεις των OMODA & JAECOO αυξάνουν συνεχώς την έτσι κι αλλιώς ισχυρή δυναμική της μητρικής Chery

OMODA C5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ H Chery ετοιμάζει δυναμική είσοδο στην Ευρώπη

Από την έναρξή της δραστηριοποίησής της έχει επιτύχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα, επεκτεινόμενη σε περισσότερες από 40 παγκόσμιες αγορές και λανσάροντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 20 χώρες. Η εταιρεία διαθέτει πλέον ένα δίκτυο με πάνω από 800 καταστήματα αντιπροσώπων σε όλο τον κόσμο.

Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, η εταιρεία OMODA & JAECOO έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με μια ολοκαίνουργια γκάμα προϊόντων που συνοδεύονται από προηγμένες τεχνολογίες. Τα OMODA E5, J7 PHEV και J8 PHEV πραγματοποίησαν επί τη ευκαιρία το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο τους.

Ταυτόχρονα, στην Έκθεση του Πεκίνου πραγματοποιήθηκε επίσης η μεγαλύτερη παγκόσμια αποστολή στην ιστορία, με υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους, κορυφαίους παράγοντες της αυτοκινητοβιομηχανίας και συνεργάτες από πολλές χώρες να συγκεντρώνονται στο περίπτερο για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

OMODA 7

Το 2024 σηματοδοτεί μια κρίσιμη περίοδο δυναμικής ανάπτυξης για την εταιρεία OMODA & JAECOO, καθώς η αγορά αντιμετωπίζει ένα τοπίο που χαρακτηρίζεται τόσο από ευκαιρίες όσο και από προκλήσεις. Κατά την περίοδο αυτή, η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και προώθηση πολλών βασικών μοντέλων-ναυαρχίδων, όπως το OMODA 7, το JAECOO 7 PHEV και το JAECOO 5.

Πρόσφατα, με επίσημη ανακοίνωσή της, η  OMODA αποκάλυψε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας OMODA & JAECOO International, Shawn Xu, θα επιβλέψει προσωπικά τις δοκιμές του OMODA 7 PHEV σε ακραίες υψηλές θερμοκρασίες στο Turpan της Κίνας – ένα από τα πιο απαιτητικά θερμικά περιβάλλοντα παγκοσμίως.

Το αυτοκίνητο θα υποβληθεί σε εξαντλητικές δοκιμές που θα επικεντρωθούν σε κρίσιμες παραμέτρους για την οδήγηση το καλοκαίρι, περιλαμβανομένης της απόδοσης του κλιματισμού, της επιτάχυνσης 0-100 km/h, της ηλεκτρικής αυτονομίας, της κατανάλωσης καυσίμου σε κατάσταση μειωμένης στάθμης και της απόδοσης φόρτισης. Αυτή η στρατηγική πρωτοβουλία υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη των OMODA & JAECOO στην ανθεκτικότητα των νέων πονημάτων τους και τη δέσμευσή τους να απευθυνθούν σε ένα νεανικό, δυναμικό παγκόσμιο κοινό, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια και την ευελιξία στην οδηγική εμπειρία.

OMODA 7

Επιπλέον, κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η νέα ναυαρχίδα της μάρκας – JAECOO 5 – θα αποτελέσει το επίκεντρο μιας σειράς σημαντικών παγκόσμιων εκδηλώσεων της μάρκας. Αυτές οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν συνεργασία με παγκόσμιους χρήστες  για τη δημιουργία πάνω από 20 μοναδικών ταξιδιωτικών διαδρομών περιπέτειας.

Ως μια εξατομικευμένη εταιρεία με επίκεντρο τον χρήστη, η OMODA & JAECOO έχει δεσμευτεί από την ίδρυσή της να υπερβαίνει συνεχώς τα όρια. Η εταιρεία δίνει προτεραιότητα στην οικοδόμηση σχέσεων με τους χρήστες, επιδιώκοντας σταθερά την αλληλεπίδραση μαζί τους και προσφέροντάς τους μια εμπειρία ζωής που είναι «κάτι περισσότερο από το αυτοκίνητο».

Η Chery, η οποία κατατάσσεται πλέον μεταξύ των Fortune Global 500, εγκαινίασε με επιτυχία το sub-brand OMODA & JAECOO, προωθώντας την σε ταχεία ανάπτυξη. Κοιτάζοντας μπροστά, οι OMODA & JAECOO είναι έτοιμες να προωθήσουν διαρκώς την καινοτομία, να δώσουν προτεραιότητα στις user-centric προσεγγίσεις, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια και στις παρεχόμενες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube