To Ford Kuga κλείνει το μάτι και στις πολύτεκνες οικογένειες

To Ford Kuga κλείνει το μάτι και στις πολύτεκνες οικογένειες

Θέλεις SUV με χώρους; Το δημοφιλές Ford Kuga διατίθεται στην ελληνική αγορά με όφελος άνω των 2.000 ευρώ, 8 χρόνια εγγύηση και χαμηλότοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Ford Kuga

Τόσο με το αμιγώς θερμικό σύστημα κίνησης όσο και με το plug-in Hybrid, το Ford Kuga αποτελεί συνολικά ένα από πιο ικανά και απολαυστικά στην οδήγηση C-SUV της ελληνικής αγοράς που, χάρη στις παροχές και καλύψεις που συνοδεύουν την αγορά του αυτή την περίοδο, η απόκτησή του φαντάζει πιο δελεαστική από ποτέ. Ακόμα και αν η οικογενειακή σου κατάσταση τσεκάρει με «x» το κουτάκι «πολύτεκνος».

Ισχυρό όπλο του Ford Kuga είναι η γκάμα του η οποία περιλαμβάνει δύο επιλογές συστημάτων κίνησης που πρακτικά καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Η πρώτη αφορά στον πολυβραβευμένο EcoBoost κινητήρα, που από 1,5 lt αποδίδει 150 PS και 240 Nm έτσι ώστε να δίνει ζωηρές επιδόσεις και λελογισμένη κατανάλωση. Ο κινητήρας βενζίνης συνεργάζεται με ένα πολύ εύχρηστο 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο αναδεικνύει την πλούσια ροπή και την πολιτισμένη λειτουργία του συνόλου.

Ford Kuga

Με το συγκεκριμένο κινητήρα το Ford Kuga είναι διαθέσιμο στα επίπεδα εξοπλισμού ST-Line, ST-Line X και το υπέρ-πολυτελές Vignale, τα οποία συνοδεύονται από το δελεαστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Plus. Το επιτόκιο είναι μόλις 2,99% (πλέον της εισφοράς 0,6%), ενώ η ελάχιστη προκαταβολή αγγίζει το 20% της τιμής. Ωστόσο, στην τελευταία υπάρχει επιδότηση που φτάνει τις €2.141 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%), ενώ υπάρχει και κάλυψη των μηχανικών μερών με οκτώ χρόνια εγγύησης.

Αξίζει όμως να τονιστεί ότι για την κατηγορία των πολύτεκνων, η έκδοση 1.5 EcoBoost 150 PS ST-Line διαθέτει ακόμα χαμηλότερη τιμή, χάρη στο όφελος του προγράμματος Ford Plus και την απαλλαγή του Τέλους Ταξινόμησης και μπορεί να αποκτηθεί με κόστος που ξεκινά από τα €28.271.

Η δεύτερη επιλογή σε σύστημα κίνησης είναι το Ford Kuga Plug-in Hybrid, που σημειώνει μεγάλη εμπορική πορεία στην Ευρωπαϊκή αγορά. Προφανώς κάθε άλλο παρά τυχαία είναι αυτή η πορεία και οφείλεται στον τρόπο που συνταιριάζει την ευρύχωρη και ποιοτική καμπίνα, την απολαυστική οδηγική αίσθηση και την ελαχιστοποίηση του καθημερινού κόστους μετακίνησης που προκύπτει από τη δυνατότητα αμιγούς ηλεκτροκίνησης για έως και 65 km.

Ford Kuga

Ο συνδυασμός του ατμοσφαιρικού 2.5 lt κινητήρα βενζίνης με έναν ηλεκτρικό αποδίδει συνολικά 224 PS, οι οποίοι είναι αρκετοί για σβέλτες επιδόσεις που ολοκληρώνονται από την ασυναγώνιστη ευκολία που εξασφαλίζει το CVT κιβώτιο ταχυτήτων. Καθότι δεν επιβαρύνεται με φόρο εταιρικής χρήσης, το Ford Kuga PHEV πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να ανακηρυχθεί το ιδανικό εταιρικό αυτοκίνητο. Ωστόσο, η Ford Motor Hellas δίνοντας στο plug-in hybrid μοντέλο της δωρεάν συντήρηση για τα τρία πρώτα χρόνια, εξασφαλίζει εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης και για την ιδιωτική χρήση.

Η απόκτηση οποιασδήποτε έκδοση του νέου Kuga με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Plus συνοδεύεται από την κορυφαία 8ετή εγγύηση της Ford Protect, η οποία ενισχύει το ήδη υψηλό αίσθημα εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης που απολαμβάνουν οι πελάτες Ford και ακόμη περισσότερο εκείνοι που θα επιλέξουν το μεσαίο SUV της εταιρείας.

Η 8ετής εγγύηση Ford Protect για το νέο Kuga, όπως και για κάθε άλλο Ford, είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, και μάλιστα χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, γεγονός που έρχεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο την ήδη υψηλή αξία μεταπώλησης του δημοφιλούς SUV.

Ford Kuga

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube