FIAT Professional: Νέες προσφορές και χρηματοδοτικά προγράμματα

FIAT Professional: Νέες προσφορές και χρηματοδοτικά προγράμματα

Τα Panda Van, Fiorino, Doblo Cargo, Talento Van, Ducato και Fullback με πιο ελκυστικές τιμές και ευκολότερο τρόπο απόκτησης.

Τα μοντέλα της FIAT Professional, από τις 22/6/2018 και μέχρι τις 30/9/2018 διατίθενται σε νέες ασυναγώνιστες τιμές, προς όφελος όλων των επαγγελματιών, οι οποίοι αναζητούν μια αποδοτική λύση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους. Ταυτόχρονα, παρέχεται άτοκο ή χαμηλότοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της FCA Capital, έτσι ώστε τα επαγγελματικά οχήματα της FIAT να είναι πιο προσιτά από ποτέ.

Συγκεκριμένα, όλα τα Van της FIAT Professional πωλούνται πλέον και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου με έκπτωση €2.500. Ακόμα, στο Fullback η έκπτωση ανέρχεται στα €2.000 για το Extended Cab και στα €3.500 για το Double Cab.

FIAT Professional 2

Συνδυαστικά με τις εκπτώσεις, προσφέρεται προγράμματα χρηματοδότησης της FCA Capital για τα Doblo Cargo και Fiorino με 36% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 0% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις. Αντίστοιχα, για τα Talento Van και Ducato προσφέρεται πρόγραμμα χρηματοδότησης της FCA Capital με 50% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις.

Με την ευρεία γκάμα κινητήρων τους, για οικονομία και απόδοση που κάνει τη διαφορά στην καθημερινή εργασία, τον αναβαθμισμένο τους εξοπλισμό, την ασφαλή οδική συμπεριφορά και την ποιότητα κατασκευής τους, τα μοντέλα της FIAT Professional διαθέτουν ελκυστική σχέση τιμής και αξίας για τον επαγγελματία που αναζητεί το καλύτερο για την εργασία του.

Τα μοντέλα της FIAT Professional είναι διαθέσιμα στο επίσημο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της FCA Greece.

FIAT Professional 1

[Πηγή: FIAT Professional]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube