Dacia Sandero με πόσο;

Dacia Sandero με πόσο;

Το Dacia Sandero, το ευρωπαϊκό best-seller στις πωλήσεις λιανικής, είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά ετοιμοπαράδοτο και με τιμή-έκπληξη.

Dacia Sandero Stepway

Με σούπερ τιμή, που ξεκινά από τις €15.900, το Dacia Sandero, το ολοκληρωμένο σουπερμίνι της ρουμανικής φίρμας, είναι έτοιμο να συνεχίσει τις υψηλές του πτήσεις στη χώρα μας, με το όφελος για τον πελάτη πλέον, να αγγίζει τα €1.325.

Τα Sandero και Sandero Stepway, αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα success story της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην καθιέρωση της Dacia ως μιας από τις εταιρείες με το μεγαλύτερο value for money στα μοντέλα της γκάμας της.

To Dacia Sandero ανανεώθηκε και με €15.900 είναι μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες προτάσεις της ελληνικής αγοράς

Dacia Sandero Stepway

Η τρομερά πετυχημένη εμπορική πορεία του σουπερμίνι της εταιρείας αποτυπώνεται και στις πωλήσεις, όπου από το 2017, το Dacia Sandero είναι το αδιαφιλονίκητο ευρωπαϊκό best-seller στις λιανικές πωλήσεις. Πολλές φορές μάλιστα, έκοψε πρώτο το νήμα στις ευρωπαϊκές πωλήσεις συνολικά, αφήνοντας πίσω του διαχρονικά ονόματα της παγκόσμιας αυτοκινητικής σκηνής.

Βασισμένο στη σύγχρονη πλατφόρμα CMF-B του Renault Group, το Sandero έχει φρέσκια σχεδίαση, σύγχρονη τεχνολογία, αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και μία πλήρη γκάμα οικονομικών κινητήρων βενζίνης (TCe 90 – που συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο CVT) και διπλού καυσίμου - βενζίνης/υγραερίου (ECO-G 100), που του χαρίζει ασυναγώνιστη αυτονομία έως 1.500 km με ένα γέμισμα.

Dacia Sandero Stepway

Πιστό στις αρχές που κατέστησαν την Dacia ένα success story στην Ευρώπη, διακρίνεται επίσης για τους άνετους χώρους για επιβάτες και τον χώρο αποσκευών των 410 lt, αλλά, κυρίως, για την ασυναγώνιστη σχέση τιμής/αξίας που τα καθιστά το πιο ανταγωνιστικό μοντέλο στην κατηγορία του.

Ταυτόχρονα δε, σε συνέχεια της πιο πρόσφατης αναβάθμισης που δέχτηκε η γκάμα Sandero και Sandero Stepway, το μοντέλο εξοπλίζεται, πλέον, με ένα πλήρες εξοπλιστικό πακέτο τεχνολογιών υποβοήθησης της οδήγησης που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σύστημα σταθερής ταχύτητας με ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας, έξυπνο σύστημα διαχείρισης ταχύτητας, σύστημα ανίχνευσης απόσπασης προσοχής οδηγού, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και δίκυκλων, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε οδόστρωμα με κλίση και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος

Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα είναι ενεργά όλα ή κάποια από τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης μέσω του διακόπτη «MySafety».

Τώρα το Dacia Sandero αναδεικνύει τον value for money χαρακτήρα του, όσο ποτέ άλλοτε. Κι αυτό καθώς το κόστος της βασικής έκδοσης Expression TCe 90 (σε λευκό χρώμα αμαξώματος), πέφτει στις 15.900 ευρώ, με το κλειδί στο χέρι.

Dacia Sandero Streetway

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παράλληλα, όλες οι τιμές των υπόλοιπων εκδόσεων Sandero και Sandero Stepway, αποτελούν τελικές τιμές αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, ο κάθε ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί να αποκτήσει το νέο του Sandero/Sandero Stepway, καταβάλλοντας μόνο το ποσό της εκάστοτε λιανικής τιμής (βάσει τιμοκαταλόγου), χωρίς να χρεωθεί με τέλη κυκλοφορίας (όπου υπάρχουν), έξοδα έκδοσης πινακίδων, έξοδα μεταφορικών και προετοιμασίας αυτοκίνητου, καθώς και με την αξία του μεταλλικού/πέρλα/ειδικής επεξεργασίας χρώματος.

Έτσι, το όφελος για τον πελάτη διαμορφώνεται, ανάλογα την έκδοση, μέχρι και στα 1.325 ευρώ, περιλαμβανομένης και της τρέχουσας προωθητικής ενέργειας. Και όλα αυτά ενώ η γκάμα Sandero και Sandero Stepway πλαισιώνεται με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και 3 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube