Ζωντανή κάλυψη όλων των αγώνων του WRC από τη Red Bull

Ζωντανή κάλυψη όλων των αγώνων του WRC από τη Red Bull

Πού και πώς θα βλέπετε σε πραγματικό χρόνο όσα θα συμβαίνουν στον κάθε αγώνα

Την επανάσταση στην κάλυψη του WRC φέρνει για το 2017 η Red Bull, η οποία ανακοίνωσε πως θα μεταδίδει ζωντανά τους αγώνες.

Συγκεκριμένα, θα έχουμε live εικόνα τα Σάββατα κάθε αγώνα, καθώς και τρία απογευματινά προγράμματα από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή.
Η Red Bull στη σχετική της ανακοίνωση σημειώνει πως θα έχει ειδήσεις, συνεντεύξεις, ειδικά θέματα και παραλειπόμενα, βάζοντας νέα πρότυπα στη μετάδοση του WRC.
 
Κάθε Παρασκευή θα υπάρχουν στιγμιότυπα 20 έως 30 λεπών, με ώρα μετάδοσης 22:00 το βράδυ (ώρα κεντρικής Ευρώπης), που θα καλύπτουν όλο το πρώτο σκέλος κάθε αγώνα, καθώς και τα τελευταία νέα απευθείας από το service park.

Το Σάββατο θα υπάρχουν δύο εκπομπές, ξεκινώντας με μια 75λεπτη το μεσημέρι που θα δείχνει μια ειδική διαδρομή ζωντανά. Το βράδυ, στις 22:00 (πάντα ώρα κεντρικής Ευρώπης) θα έχουμε τα highlights της ημέρας, ενώ την Κυριακή το βράδυ θα υπάρχει μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση διάρκειας 30-40 λεπτών, από το service park.
 
Η κάλυψη θα είναι διαθέσιμη χωρίς επιβάρυνση στο www.redbull.tv, μέσω κινητού, φορητού υπολογιστή, smart τηλεόρασης ή από την εφαρμογή της Red Bull για iPhone και Android. Τέλος, όλοι οι αγώνες θα είναι διαθέσιμοι on-demand στο Red Bull TV μετά το τέλος τους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube