Τραγικό δυστύχημα με έναν νεκρό σε αγώνα αυτοκινήτων [video]

Τραγικό δυστύχημα με έναν νεκρό σε αγώνα αυτοκινήτων [video]

Ο πολυπρωταθλητής στους αγώνες NASCAR των ΗΠΑ, Tony Stewart, παρέσυρε σε αγώνα ταχύτητας με το όχημά του τον 20χρονό οδηγό, Kevin Ward Jr, με αποτέλεσμα να χάσει ο τελευταίος τη ζωή του.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε το βράδυ του Σαββάτου (9/8) σε πίστα της Νέας Υόρκης όπου διοργανώνονται αγώνες sprint cars. Στον αγώνα συμμετείχε και ο τρεις φορές πρωταθλητής στο NASCAR, Tony Stewart. Ένας από τους δημοφιλέστερους οδηγούς στις ΗΠΑ και ιδιοκτήτης ομάδας NASCAR, που όταν δεν τρέχει στις οβάλ πίστες του δημοφιλούς αμερικάνικου πρωταθλήματος αρέσκεται να παίρνει μέρος σε μικρότερης μορφής αγώνες, όπως έκανε και το Σάββατο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, το αυτοκίνητο του Tony Stewart συγκρούστηκε με αυτό του Kevin Ward Jr, με τον τελευταίο να κάνει τετακε στην μικρή χωμάτινη πίστα και να βγαίνει εκτός αγώνα. Τότε, ο νεαρός οδηγός έκανε το λάθος να βγει από το αυτοκίνητό του και να προχωρήσει εκνευρισμένος προς τη μέση της πίστας με σκοπό να διαμαρτυρηθεί προς τον Tony Stewart.

Κίνηση άκρως επικίνδυνη καθώς εκείνη την ώρα ο Stewart, που είχε ολοκληρώσει έναν ακόμα γύρο και περνούσε ξανά μπροστά από το σημείο της σύγκρουσης, ακολουθούσε ένα άλλο όχημα το οποίο του έκρυβε τη θέα προς το νεαρό οδηγό που στεκόταν στη μέση της πίστας. Το αποτέλεσμα, όπως θα δείτε και στο –σκληρό- video που ακολουθεί, ήταν να παρασύρει και να σκοτώσει τον άτυχο νεαρό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube