«Best of» του Räikkönen στον ασύρματο. Βάλε μπιπ... [video]

«Best of» του Räikkönen στον ασύρματο. Βάλε μπιπ... [video]

Δεν μιλάει πολύ, αλλά εκεί που πρέπει τα λέει έξω από τα δόντια. Και έχει πλάκα.

Οι νέοι κανονισμοί περιορίζουν την επικοινωνία οδηγού - ομάδας μέσω ασυρμάτου και είναι ο λόγος που πλέον δεν ακούμε και πολλά team radios στην διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης. Οι περισσότεροι οδηγοί θα ήθελαν να επικοινωνούν πιο ελεύθερα με την ομάδα τους. Ο Kimi Räikkönen είναι ο μόνος οδηγός οπυ μάλλον θα είναι χαρούμενος με αυτούς του περιορισμούς.

Ο Kimi Raikkonen έχει την φήμη ενός ψυχρού χαρακτήρα και λιγομίλητου ανθρώπου. Όχι άδικά. Στις συνεντεύξεις Τύπου είναι ανέκφραστος. Ακόμη και στο βάθρο είναι δύσκολο να καταλάβεις αν είναι χαρούμενος ή αν βαριέται και περιμένει να περάσει η ώρα και να σβήσουν τα φώτα για να απομονωθεί στον δικό του κόσμο.

Παρόλα αυτά, ο Kimi είναι ευθύς, και όταν πρέπει μιλάει έξω από τα δόντια. Και από ότι φαίνεται στο βίντεο, πίσω από την ανέκφραστη μάσκα υπάρχει μια προσωπικότητα με θερμό ταμπεραμέντο. Είναι λιγότερο υπομονετικός από όσο φαντάζεστε και μάλλον αθυρόστομος. Μέσα στην τσαντίλα του, οι αντιδράσεις του βγάζουν χιούμορ. Για εμάς που ακούμε εκ των υστέρων όσα λέγονται εκείνη την ώρα που διακυβεβεύονται πολλά στην εξέλιξη ενός αγώνα.

Απολαύστε μερικά από τα καλύτερα team radios του Kimi Raikkonen από την δεύτερη καριέρα του στην F1 με τη Lotus και τη Ferrari, μετά την επιστροφή του από το WRC.

Kimi Raikkonen Team Radio

Semplicemente Kimi Raikkonen :D

Δημοσιεύτηκε από Formula 1 στις Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube