Θες να ζήσεις 100 χρόνια; Αγόρασε κινεζικό ηλεκτρικό Skyworth

Θες να ζήσεις 100 χρόνια; Αγόρασε κινεζικό ηλεκτρικό Skyworth

Ο ιδρυτής της Skyworth, Huang Hongsheng, διατυμπανίζει ότι τα ηλεκτρικά του μοντέλα επιμηκύνουν το προσδόκιμο ζωής και θεραπεύουν ένα σκασμό ασθένειες.

Skyworth

Σαν σύγχρονος Ιπποκράτης, ο ιδρυτής της Skyworth διαφημίζει το ελιξήριο της ζωής και της ευεξίας, που δεν είναι άλλο από το ηλεκτρικό του μοντέλο. Διάρροια; Διαβήτης; Υψηλή αρτηριακή πίεση; Όλα γιατρεύονται αν ψωνίσετε το κατάλληλο όχημα!

Μα ποια είναι η Skyworth; Δεν είναι γνωστή στα μέρη μας για τα 4τροχά της. Κατασκευάζει τηλεοράσεις, οικιακά ηλεκτρονικά είδη κι ένα ηλεκτρικό μοντέλο που το ονομάζει EV6, απλή συνωνυμία με το μοντέλο της Kia.

«Γιατρέ μου, είμαι σοβαρά; Ο, μην ανησυχείτε, θα σας συνταγογραφήσω ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και θα γίνετε περδίκι»

Skyworth

Το Skyworth Auto EV6 βρίσκεται στην παραγωγή από το 2021 κι ενώ πωλείται σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού, δεν κατάφερε να κάνει την ίδια διεθνή καριέρα με κάποια άλλα κινεζικά EV. Τον Μάιο που μας πέρασε, ο ιδρυτής της Skyworth, Huang Hongsheng, μίλησε για τις θεραπευτικές ιδιότητες του οχήματος κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Πεκίνου και έκανε μερικά ενδιαφέροντα σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νοσοκομείο απαγορεύει τη στάθμευση σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

«Τα Skyworth μπορούν να ανακουφίσουν την υψηλή αρτηριακή πίεση, να βελτιώσουν το ανοσοποιητικό και να εξαλείψουν τη διάρροια», είπε. «Από τη στιγμή που ξεκίνησα να οδηγώ ηλεκτρικό Skyworth, η υψηλή αρτηριακή πίεση, ο διαβήτης κι άλλα προβλήματα που είχα, θεραπεύτηκαν», ισχυρίστηκε σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

Skyworth

Αν ετοιμάζεστε να τον πάρετε στο «ψιλό», κάντε κράτει, έχει κι άλλο. Τα περίεργα σχόλια του Hongsheng δεν τελείωσαν εκεί, καθώς φέρεται να δήλωσε επίσης ότι το αυτοκίνητό του μπορεί «να παρατείνει τη ζωή του οδηγού κατά 30 χρόνια, επιτρέποντας σε κάθε ιδιοκτήτη Skyworth να απολαύσει 100 χρόνια ζωής».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Το 66% πιστεύει ότι καίνε καύσιμο!

Παρέλειψε να προσκομίσει κάποια επιστημονικά δεδομένα σχετικά με το πώς το EV6 έχει τόσο απίστευτες θεραπευτικές ιδιότητες, αλλά και πού να τα έβρισκε; Αρκέστηκε να συμπληρώσει ότι του αρέσει να κοιμάται στο EV6 κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού του διαλείμματος και πιστεύει ότι προάγει τον βαθύ ύπνο. Τον πιο ουσιαστικό δηλαδή.

Skyworth

Καθώς οι δηλώσεις του διαδόθηκαν αστραπιαία μέσω των κινεζικών μέσων ενημέρωσης, η αυτοκινητοβιομηχανία πέρασε στην αντεπίθεση. 

Ισχυρίστηκε ότι τα σχόλια του ιδρυτή της παραποιήθηκαν κι απομονώθηκαν από τη ροή της κουβέντας. Εμμένοντας στο ότι το EV6 όντως προάγει τον βαθύ ύπνο κι ότι αυτό μπορεί να δράσει ανακουφιστικά σε κάμποσες παθήσεις.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube