Tesla Cybertruck πρόλαβε να γίνει σμπαράλια στην Κίνα [video]

Tesla Cybertruck πρόλαβε να γίνει σμπαράλια στην Κίνα [video]

Οι αμμόλοφοι δεν είναι αποκλειστικότητα της αραβικής χερσονήσου. Ούτε και τα Tesla Cybertruck.

Το Tesla Cybertruck δεν έχει ξεκινήσει τη διεθνή του καριέρα, με τις ΗΠΑ να είναι η μοναδική αγορά όπου το ηλεκτρικό φορτηγό είναι επίσημα διαθέσιμο για παραγγελία.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πλούσιοι ανά τον πλανήτη δεν έχουν καταφέρει να αγοράσουν το νέο καυτό μοντέλο της παγκόσμιας αυτοκίνησης. Ένας μάλιστα ιδιοκτήτης Tesla Cybertruck στην Κίνα, όχι μόνο κατάφερε να το εισαγάγει, αλλά και να το βγάλει σε αχρηστία σε χρόνο ρεκόρ.

Tesla Cybertruck βγαίνει ολική καταστροφή σε κινεζικούς αμμόλοφους 

Tesla Cybertruck

Το ντεμπούτο του Cybertruck στις ΗΠΑ έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, με σχέδια να επεκταθεί σε γειτονικές αγορές, ξεκινώντας από τον Καναδά. Ωστόσο, κανείς δεν έχει καταφέρει να το αποκτήσει διά της επίσημης οδού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Tesla Cybertruck κατάσχονται για παράνομη είσοδο στη Ρωσία

Πολλοί βέβαια, με το αζημίωτο προφανώς, κατάφεραν να φτάσουν στο ποθούμενο. Το θηρίο του Elon Musk βολτάρει μάλιστα ακόμα και στη Μόσχα, παρά τους περιορισμούς που έχουν θέσει στη ρωσική επικράτεια οι δυτικοί κατασκευαστές. 

Tesla Cybertruck

Η Tesla προσπάθησε να αναχαιτίσει το φαινόμενο, εισάγοντας μια ρήτρα στο συμβόλαιο. Σύμφωνα με την οποία, κανείς αγοραστής δεν έχει δικαίωμα να μεταπουλήσει το Cybertruck του εντός για έναν χρόνο, αν πρώτα δεν επικοινωνήσει με την εταιρεία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μήνυση αν πουλήσεις το Cybertruck σου χωρίς την άδεια της Tesla

Όλη αυτή η δημοσιότητα, πρωτόγνωρη για ένα διπλοκάμπινο 4x4, κι η πολυετής αναμονή επέφεραν τιμές πώλησης με καπέλο $350.000. Και βέβαια, εκτόξευσαν τη φήμη του αμφιλεγόμενου μοντέλου.

 

Κάποια Tesla Cybertruck έφτασαν ακόμα και στην Κίνα, με ένα από αυτά να έχει πολύ σύντομη ζωή. Σε ένα τοπίο γεμάτο αμμόλοφους που θυμίζει έντονα Μέση Ανατολή, το διαστημικό EV είχε άδοξο τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ To Tesla Cybertruck θα φοράει εργοστασιακό Power Bank

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram, το Cybertruck συνετρίβη με τρόπο που μοιάζει σαν να έπεσε από αεροπλάνο. Κρίνοντας από την εμφάνισή του και τα ίχνη των συντριμμιών στο περιβάλλουν, εικάζουμε ότι απογειώθηκε στην κορυφή του αμμόλοφου και προσγειώθηκε υπό λάθος γωνία. Ακολούθησαν κάμποσες τούμπες, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για το περιστατικό. Ελπίζουμε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube