Νέο concept θα παρουσιάσει η Renault στο Παρίσι

Νέο concept θα παρουσιάσει η Renault στο Παρίσι

Ένα νέο πρωτότυπο θα αποκαλύψει η Renault στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού με το οποίο θα μας δίνει μία πρόγευση για το σχεδιαστικό και όχι μόνο μέλλον της.

Στις 29 Σεπτεμβρίου, την πρώτη από τις δύο ημέρες για τους δημοσιογράφους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, η Renault θα αποκαλύψει ένα νέο concept που θα αποτελέσει την βάση για πράγματα που θα δούμε από τη μάρκα στο μέλλον.

Είναι μια μελέτη που θα μας δώσει μια πρόγευση των μελλοντικών Renault. Δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί εικόνες ή λεπτομέρειες, αλλά σύμφωνα με πηγές από την ίδια την εταιρεία το συγκεκριμένο concept «ανοίγει ένα νέο κύκλο για την Renault σε ό,τι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει τεχνολογίες αλλά και την γενικότερη φιλοσοφία που θα καθορίσουν την μορφή των αυτοκινήτων της μάρκας στο μέλλον».

Στον χώρο της Renault, έκτασης 4.000 τετραγωνικών μέτρων, θα δεσπόζει το Koleos Initiale Paris [το οποίο βλέπουμε στην φωτογραφία], η κορυφαία έκδοση του μοντέλου που θα αρχίσει να πωλείται στην Ευρώπη από την άνοιξη. Το Renault Koleos, βασισμένο στην πλατφόρμα του Nissan X-Trail, δεν αποκλίνει από την οικεία σχεδιαστική γλώσσα της Renault, όπως αυτή εκφράζεται και στο μικρότερο Kadjar.

Η Renault θα έχει ακόμη στο περίπτερό της το pick-up Alaskan, το Grand Scénic, το Mégane Sedan και ένα facelift του Clio.

[Πηγή Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube