Mitsubishi: Με το πρωτότυπο ΜΙ-Tech στο Σαλόνι του Τόκιο

Mitsubishi: Με το πρωτότυπο ΜΙ-Tech στο Σαλόνι του Τόκιο

Μια σπουδή τα μελλοντικά επαναφορτιζόμενα υβριδικά της εταιρείας. 

Κοιτώντας τη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Mitsubishi βλέπουμε ένα SUV, διθέσιο από το οποίο απουσιάζουν οι πόρτες και η οροφή. Είναι το πρωτότυπο ΜΙ-Tech που η εταιρεία θα παρουσιάσει στο Σαλόνι του Τόκιο. 
Οι πρώτες πληροφορίες, έτσι όπως τις δίνει η Mitsubishi, δεν αναφέρουν κάτι σε σχέση με τις διαστάσεις ή τα ακριβή τεχνικά του χαρακτηριστικά. Ωστόσο μιλούν για τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, προσαρμοσμένους έναν σε κάθε τροχό έτσι ώστε να δίνουν στο αυτοκίνητο χαρακτηριστικά τετρακίνησης.

Από τα λίγα που μας αφήνει να δούμε η φωτογραφία, βλέπουμε πέραν της έλλειψης θυρών, τα έντονα φτερά που μάλλον είναι από ίνες άνθρακα, τους προβολείς LED και τα φώτα οροφής που φαίνεται να ακολουθούν την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της Mitsubishi.  

Με το ΜΙ-Tech η εταιρεία θέλει να μας δείξει το δρόμο πάνω στον οποίο θα κινηθεί στο άμεσο μέλλον σε ό,τι έχει να κάνει με την τεχνολογία των επαναφορτιζόμενων υβριδικών που θέλει να εγκαταστήσει στα μικρά της SUV. Με βάση αυτήν, τη θέση του κλασικού θερμικού κινητήρα θα πάρει ένας μικρότερος που θα φροντίζει κυρίως στη φόρτιση των μπαταριών και εντελώς επικουρικά στην κίνηση των αυτοκινήτων. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube