Η VW αποκαλύπτει το Tarok Concept

Η VW αποκαλύπτει το Tarok Concept

Μοναδικός σχεδιασμός για το pick-up που παρουσιάστηκε στη Βραζιλία. 

Η VW παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο, ένα πρωτότυπο pick-up που ακούει στο όνομα Tarok Concept και περιγράφεται ως έξυπνο και ευπροσάρμοστο.
Το Tarok Concept είναι προοίμιο μιας νέας σειράς αυτοκινήτων της VW που θα παράγονται στη Βραζιλία, με το συγκεκριμένο να έρχεται να αντιπαρατεθεί απευθείας με το Fiat Toro. Η γερμανική εταιρεία λέει ότι το Tarok Concept έχει κατασκευαστεί από το μηδέν.

Η φιλοσοφία σχεδιασμού της Volkswagen έχει προσαρμοστεί σε ένα νεανικό κοινό με έντονη ζωή. Στο εμπρός μέρος θυμίζει τα VW T-Roc και T-Cross με τα φωτιστικά τεχνολογίας LED να είναι παρόντα εμπρός και πίσω. Με την εικόνα στο εσωτερικό να επικεντρώνεται στις ψηφιακές επιλογές και την οθόνη αφής, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην... ευελιξία του χώρου αποσκευών. 
Αυτός μπορεί να επεκταθεί ανοίγοντας την πίσω πόρτα ή να μεγαλώσει χάρη στο πτυσσόμενο πίσω πλαίσιο της καμπίνας των επιβατών. 

Ο κινητήρας με τον οποίο παρουσιάστηκε το πρωτότυπο είναι ο βενζινοκινητήρας 1.4 TSI 150 ίππων που μπορεί επίσης να λειτουργεί με καθαρή αιθανόλη (E100). Ο κινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης 4Motion. Η VW αναφέρει ότι όταν το αυτοκίνητο μπει στην παραγωγή θα είναι διαθέσιμο και με τον κινητήρα 2.0 TDI 150 ίππων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube