O Makinen είναι έτοιμος να δώσει ένα Yaris WRC στον Raikkonen

O Makinen είναι έτοιμος να δώσει ένα Yaris WRC στον Raikkonen

Ο Kimi φαίνεται να αναζητά την επόμενη μέρα, αν η Ferrari πάρει τον Leclerc στη θέση του.

Με τη Ferrari να μην έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του Kimi Raikkonen ο Tommi Makinen δηλώνει έτοιμος να διαθέσει ένα Yaris WRC στον οδηγό της Scuderia να το δοκιμάσει.
Ερωτηθείς ο Makinen για το γεγονός της μεταπήδησης του Kimi από την F1 στο WRC είπε πώς δεν έχει συζητήσει κάτι μαζί του, αλλά αν του ζητηθεί θα του διαθέσει ένα αυτοκίνητο για δοκιμή. Ξέρω ότι είναι πολύ καλός οδηγός, είπε, δεν είναι κανένας τρελός, γιατί όχι λοιπόν να μην δοκιμάσει ένα αυτοκίνητο.

Ο Raikkonen είχε και παλαιότερα εμπλοκή με το WRC όταν για ένα διάστημα (2010-2011) είχε μείνει εκτός F1, με το καλύτερο αποτέλεσμα που είχε φέρει να είναι η 5η θέση στην Τουρκία.
Ο τότε συνοδηγός του, ο Kaj Lindstrom που είναι τώρα στέλεχος στην αγωνιστική ομάδα της Toyota, είπε πως δεν υπάρχουν σοβαρές συζητήσεις για την εμπλοκή του εκ νέου στο WRC, αλλά αν ήθελε να κάνει έναν αγώνα αυτό θα ήταν εφικτό.

Από την πλευρά του ο Ogier απαντώντας στο πώς θα έβλεπε τη συμμετοχή του Kimi στο WRC, είπε ότι αν θελήσει να επιστρέψει είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένας ανταγωνιστικός οδηγός, την ώρα που ένα όνομα σαν το δικό του μόνον καλό θα ήταν για τον θεσμό.
Βέβαια- πρόσθεσε – έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που αγωνίστηκε στο WRC και από τότε έχουν αλλάξει πολλά, με το επίπεδο να έχει ανέβει αισθητά. Δεν θα είναι εύκολο γι’ αυτόν, κατέληξε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube