Νέα Toyota Corolla Nürburgring Edition

Νέα Toyota Corolla Nürburgring Edition

Μην τρομάζετε! Δεν είναι για την Ευρώπη. Πρόκειται για επετειακή έκδοση της ταϊλανδέζικης Toyota για να γιορτάσει την 7η θέση του αυτοκινήτου στις 24 Ώρες του Nürburgring 2014.

O ταϊλανδέζικος κλάδος της Toyota λανσάρισε μια ειδική έκδοση της Corolla. Η έκδοση αυτή γιορτάζει την έβδομη θέση της ιαπωνικής μπερλίνας στις 24 Ώρες του Nürburgring, την προηγούμενη χρονιά.

Έτσι η Corolla Nürburgring Edition (sic) διαθέτει το ανάλογο body kit και επεμβάσεις στο στήσιμο του αυτοκινήτου. Τώρα πώς θα καταφέρεις να βγάλεις την Πράσινη Κόλαση μέσα από μια Corolla, ε, αυτό απαιτεί ιδιαίτερη μαεστρία.

Η Corolla Nürburgring Edition βασίζεται στην έκδοση ESport και διαθέτει επιπλέον αλουμινένιες ζάντες των 17”, διαφορετικό πιο επιθετικό προφυλακτήρα, γρίλια μάσκας βαμμένη σε γυαλιστερό μαύρο, πτέρυγα τοποθετημένη στην πόρτα του πορτμπαγκάζ και πίσω προφυλακτήρα ανασχεδιασμένο και με ενσωματωμένο μαύρο διαχύτη.

Στην καμπίνα, τα δερμάτινα καθίσματα διαθέτουν κόκκινες διακοσμήσεις, όπως επίσης τις ίδιες έχουν οι επενδύσεις των θυρών και το ταμπλό.

Κάτω από το καπό, η ισχύς προέρχεται από ένα ατμοσφαιρικό 1.800άρι μοτέρ με 141 άλογα και 18 kgm που συνδυάζεται με ένα κιβώτιο διαρκώς μεταβαλλόμενης σχέσης που περνά την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Ακόμα, η Toyota έχει βελτιώσει την οδική συμπεριφορά αυτής της επετειακής Corolla με επαναρρύθμιση των αναρτήσεων.

Η Toyota Corolla Nürburgring Edition διατίθεται σε δύο χρώματα: Black Mica και White Pearl. Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν την 1η Απριλίου στην Τα»ιλάνδη, ενώ το αυτοκίνητο θα ντεμπουτάρει επίσημα στο Σαλόνι της Μπανγκόγκ, στις 24 Μαρτίου.

[Πηγή Toyota Thailand]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube