Hyundai Kona N: Ντεμπούτο στις 27 Απριλίου [video]

Hyundai Kona N: Ντεμπούτο στις 27 Απριλίου [video]

Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι την επίσημη παρουσίαση του «καυτού» Kona N της Hyundai...

Το πρώτο, υψηλών επιδόσεων crossover/SUV μοντέλο της Hyundai, απέχει μόλις 12 ημέρες από την επίσημη παρουσίαση του. Το Kona N, περί ου ο λόγος, θα αποκαλυφθεί από την κορεατική φίρμα σ’ ένα διαδικτυακό παγκόσμιο event στις 27 Απριλίου, στα πλαίσια της «N-Day».

Το Kona N, θα είναι το 4ο μέλος της οικογένειας «N» της Hyundai μετά τα i20, i30 και Veloster Ν, αλλά το πρώτο, όπως προαναφέραμε crossover/SUV που επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου το «Ν-Division» τμήμα της Ηyundai. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αποκαλύψουμε στο κοινό το Kona N. Ένα “hot” SUV, με καθαρόαιμο σπορ χαρακτήρα, που έρχεται όχι μόνο για να εμπλουτίσει τη γκάμα μας αλλά για να μοιραστεί με όλους το όραμα και το πάθος μας για τη δημιουργία σπορ οχημάτων» δήλωσε ο υπεύθυνος του brand «Ν» της Hyundai και συνολικά του Motorsport τμήματος του ομίλου, Till Wartenberg.

Τα πρώτα «teaser» που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, μας δίνουν μια πρώτη γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει. Στη πρώτη φωτογραφία, διακρίνει κανείς μέρος του «αγριεμένου» μπροστινού τμήματος του οχήματος, με τα LED φωτιστικά σώματα, τους ευμεγέθης αεραγωγούς, τα έντονα νεύρα σε καπό και φτερά, όπως επίσης και τα σπορ ελαστικά της Pirelli (P Zero) που «κουμπώνουν» αρμονικά πάνω στις πανέμορφες, σχήματος «V», ζάντες αλουμινίου με τις κόκκινες δαγκάνες «Ν» στο εσωτερικό τους. 

kona n

Στη δεύτερη φωτογραφία, επιλέχθηκε από τη Hyundai, να φανεί από το εσωτερικό του μοντέλου μονάχα ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου με τις 8 σχέσεις, που και σε αυτήν την περίπτωση, κοσμεί το λογότυπο «N».

Θυμίζουμε, πως για την κίνηση του μοντέλου, θα φροντίζει ένας 2,0 lt 4κύλινδρος τούρμπο κινητήρας με 280 PS, με το 8αρι διπλοσύμπλεκτο σασμάν, να δέχεται τις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να είναι ταχύτερο στις αλλαγές των σχέσεων, αναδεικνύοντας περαιτέρω τη δυναμική του κινητήρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube