Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του ανανεωμένου MG ZS

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του ανανεωμένου MG ZS

Το MG ZS ετοιμάζεται να φρεσκαριστεί, υιοθετώντας πιο σπορ και δυναμικά χαρακτηριστικά, όπως είδαμε να συμβαίνει και στο MG 3.

MG ZS

H εμπορική πορεία του MG ZS μπορεί να χαρακτηριστεί ήδη επιτυχημένη, μιας και αποτελεί ένα από τα best-seller της κινεζικής φίρμας, ακόμα και στη χώρα μας.

Με τον ανταγωνισμό όμως στην κατηγορία των αστικών SUV να είναι συνεχώς αυξανόμενος, η MG ετοιμάζεται να ανανεώσει το B-SUV της, προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανανεωμένο MG ZS θα αποκτήσει και υβριδική έκδοση

MG ZS

Μάλιστα, τα πρώτα σχέδια του ανανεωμένου μοντέλου διέρρευσαν μέσω της υπηρεσίας πνευματικών δικαιωμάτων της Κίνας. Βάσει αυτών, βλέπουμε πως το νέο ZS θα κινηθεί γύρω από μία πιο σπορτίβ και νεανική λογική, όπως είδαμε να συμβαίνει και στο υβριδικό MG 3 που παρουσιάστηκε τον Φλεβάρη.

H γρίλια έχει μεγαλώσει σημαντικά, ούσα πλέον οκτάγωνη και όχι εξάγωνη, με τους λεπτούς και σαφώς πιο αιχμηρούς προβολείς να ενώνονται με την άκρη του καπό. Διαφορετική είναι και η εικόνα του πίσω μέρους, με την καμπή που δημιουργείται πάνω από τα αλλαγμένα φωτιστικά σώματα να δίνει την εικόνα μιας δεύτερης, ψεύτικης φυσικά αεροτομής.

Διαφορετική αναμένεται και η εικόνα του εσωτερικού, χωρίς πάντως να διαθέτουμε σκίτσα ή περαιτέρω πληροφορίες, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Όσον αφορά τη γκάμα των κινητήριων συνόλων, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για προσθήκη μιας υβριδικής έκδοσης, πλάι στις ήδη υπάρχουσες επιλογές.

MG ZS

Το ανανεωμένο MG ZS θα κάνει την εμφάνισή του στην Ευρώπη την άνοιξη του 2025, έχοντας ήφη πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Κίνα στα τέλη του 2024.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube