Ανασχεδιασμένο Škoda Superb: Πρώτες φωτογραφίες

Ανασχεδιασμένο Škoda Superb: Πρώτες φωτογραφίες

Η Škoda θα αποκαλύψει σε τρεις μέρες την ανασχεδιασμένη μεγάλη μπερλίνα της, το Superb. Κι ενώ οι Τσέχοι μας πήγαιναν teaser teaser, οι Κινέζοι αποκάλυψαν ό,τι αναμέναμε: Ελάχιστες αλλαγές.

Το Superb δεν υπήρξε ποτέ φορέας μοντέρνου ή ρηξικέλευθου σχεδιασμού. Οπότε το ίδιο συμβαίνει και με τους ανασχεδιασμούς του. Το φρεσκαρισμένο Superb θα παραμένει λοιπόν κλασικό και σε συνέχεια αυτών που ήδη γνωρίζουμε, αν και δεν χρειαζόταν να περιμένουμε τις επίσημες φωτογραφίες για να το επιβεβαιώσουμε.

Ένα κινεζικό website μάλιστα αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες της μεγάλης τσεχικής μπερλίνας που επιβεβαιώνουν ότι δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα. Εκτός λοιπόν από τα νέα φώτα με τεχνολογία Matrix, πρεμιέρα σε ένα Škoda, και, υποθετικά, τα νέα σχέδια στις ζάντες, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να περιμένουμε από τον εξωτερικό σχεδιασμό. Πρέπει να πούμε βέβαια ότι η σημερινή γενιά του Superb αποτελεί λίρα εκατό για τη Škoda και πιθανώς θα ήταν λάθος αν επιχειρούσε να αλλάξει αυτή την πετυχημένη συνταγή.

Škoda Superb

Η επίσημη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σε τρεις ημέρες και θα είναι για τη Škoda η ευκαιρία να εντάξει ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα κίνησης κάτω από την καπό του Superb που, σημειωτέον, θα διατηρήσει το ίδιο μεταξόνιο. Απλώς θα κερδίζει μερικά χιλιοστά σε μήκος που όμως δεν θα επηρεάσουν τη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ.

Škoda Superb

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube