O τυχερός του διαγωνισμού ΕΚΟ Racing 100, με δώρο μια Ducati Panigale V4!

O τυχερός του διαγωνισμού ΕΚΟ Racing 100, με δώρο μια Ducati Panigale V4!

Oλοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της ΕΚΟ για την EKO Racing 100 με μεγάλο δώρο μια Ducati Panigale V4! Μετά από δύο μήνες συνεχόμενης ροής του διαγωνισμού και με περισσότερες από 50.000 συμμετοχές, o τυχερός αναβάτης αναδείχθηκε μέσω κλήρωσης.

Με πρωτοφανή επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της EKO Racing 100, καθώς πέτυχε ρεκόρ συμμετοχών, με δώρο μία Ducati Panigale V4s. Η ανάδειξη των τελικών νικητών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24/6 στο Gardenistas σε μια πραγματικά πολύ όμορφη και άρτια οργανωμένη, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, εκδήλωση όπου οι άνθρωποι της ΕKO υποδέχθηκαν τους συνεργάτες, τους φίλους, κι εκπροσώπους των μεσών μαζικής ενημέρωσης μαζί με τους τελικούς υποψηφίους από όπου θα προέκυπταν οι νικητές του διαγωνισμού. Αυτοί προκρίθηκαν από προκριματική κλήρωση ανάμεσα στις πάνω από 50.000 συμμετοχές, ώστε να είναι παρόντες στην τελική φάση ανάδειξης τόσο του μεγάλου νικητή που θα έφευγε με την Ducati Panigale, όσο και των υπολοίπων υπερτυχερών που θα κέρδιζαν τα υπόλοιπα μεγάλα δώρα, την συμμέτοχη στα Ducati tours και τις δωροεπιταγές των € 500.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ παρόντες ήταν και οι πρεσβευτές του διαγωνισμού, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Aρης Λουμάκης των REC. Κεντρικό ρόλο είχε ο κ. Καραχάνας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕKO, που με ιδιαιτέρα παραστατικό, απλό και κατανοητό τρόπο, ανέδειξε τα πλεονέκτημα της ΕΚΟ  Racing. Επιπλέον παρουσίασε την στρατηγική, μακροχρόνια, και άκρως επιτυχημένη συνεργασία με την Kosmocar –Ducati, αλλά κυρίως το όραμα και την πιστή των ανθρώπων της EKO στην βενζίνη Racing. Όταν μέσα στην μεγάλη οικονομική κρίση το 2014 λάνσαραν δυναμικά το νέο βελτιωμένο καύσιμο 100 οκτανίων της ΕΚΟ, οι καταναλωτές τους δικαίωσαν καθώς υπερδιπλασίασαν την κατανάλωση και συνέτειναν στην συνολική αύξηση της αγοράς σε ποσοστό άνω του 40%.

Οι άνθρωποι της ‘’ΕΚΟ γενιάς‘’, όπως αποκαλούν την ομάδα τους, έμειναν πιστοί όλα αυτά τα χρόνια καθώς ήξεραν ότι διαχειρίζονται ένα προϊόν στο παρόν με στοιχεία και χαρακτηριστικά από το μέλλον. Τα καύσιμα της σειράς ΕΚΟ racing συνδυάζουν αυτά που σε μερικά χρόνια θα είναι προαπαιτούμενα για ένα καύσιμο, όπως ο σεβασμός στο περιβάλλον, η αυξημένη απόδοση αλλά και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαχείριση και απόδοση της ενέργειας. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχουν αναγνωρίσει οι καταναλωτές και παρόλο που βρισκόμαστε σε μια εποχή που ο παράγοντας τιμή είναι ο πρώτος που κινεί την κατανάλωση, ακόμη και σε αυτό τον τομέα η ΕΚΟ RACING 100 υπερτερεί με βάση την σχέση τιμής-απόδοσης.

Επιστρέφοντας στα τεκταινόμενα, η ώρα για τη μεγάλη κληρώση είχε φτάσει μετά και το show του street artist mister Achilles που έκανε ένα live γκράφιτι, και στην κληρωτίδα έπεσαν τα μπαλάκια με τα ονόματα των υποψήφιων, με έκδηλη στην αγωνία στο πρόσωπο τους . Με σειρά κληρωθήκαν τα ταξίδια αρχικά στα Ducati Tours απ’ οπού ανεδείχθηκαν έξι τυχεροί, ενώ τρεις ακόμη κέρδισαν τις δωροεπιταγές καυσίμων αξίας €500. Η κορύφωση ήρθε με την ανάδειξη του υπερτυχερού της βραδιάς, του Σταύρου Δρίτσου, που έφυγε συντροφιά με την υπέροχη Ιταλίδα καλλονή, την μοναδική Ducati Panigale V4!

[Πηγή: motomag.gr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube