McLaren-Mercedes MP4-25A: Στο σφυρί το μονοθέσιο του Lewis Hamilton

McLaren-Mercedes MP4-25A: Στο σφυρί το μονοθέσιο του Lewis Hamilton

Το μονοθέσιο με το οποίο ο Lewis Hamilton κέρδισε τα Grand Prix Τουρκίας, Καναδά και Βελγίου το 2010, θα δημοπρατηθεί από τον οίκο RM Sotheby's στις 17 Ιουλίου.

Είναι η πρώτη φορά στην 14χρονη καριέρα του Lewis Hamilton, που ένα μονοθέσιο του, βγαίνει σε πλειστηριασμό. Ο οίκος RM Sotheby’s ήρθε σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς (McLaren - Mercedes) και έλαβε το «οk» για τη δημοπρασία της MP4-25A.

Το εν λόγο μονοθέσιο (αριθμός πλαισίου 1) είναι «βαμμένο» στα χρώματα του επίσημου χορηγού της ομάδας εκείνη την περίοδο (Vodafone) και είναι φυσικά, το μονοθέσιο με το οποίο Lewis Hamilton κέρδισε τα Grand Prix σε Τουρκία, Καναδά και Βέλγιο. Βέβαια, το 2010, ο Βρετανός πιλότος δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή ούτε η ομάδα του αυτό των κατασκευαστών.

mclaren

Βέβαια, μικρή σημασία έχουν όλα αυτά από τη στιγμή που δίνεται η δυνατότητα στους απανταχού έχοντες αυτού του πλανήτη να αποκτήσουν ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό της Formula 1!

Η δημοπρασία της McLaren-Mercedes θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του βρετανικού Grand Prix στην πίστα του Silverstone στις 17 Ιουλίου. Οι υπεύθυνοι του οίκου εκτιμούν ότι η MP4-25A, θα σπάσει το φράγμα των 7 εκ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube