Τρέχα μ’ ό,τι φέρεις [video]

Τρέχα μ’ ό,τι φέρεις [video]

Ημέρα ιδιωτών στο Ring ή αλλιώς Touristenfahrten. Το τι μαραφέτι μπορείς να συναντήσεις μέσα στην Πράσινη Κόλαση δεν μπορεί να το βάλει ο νους σου.

Χρόνο με το χρόνο, το καλτ στάτους του Nurburgring γίνεται και ισχυρότερο. Ως εκ τούτου, αυτό σημαίνει ότι όλο και πιο ισχυρά αυτοκίνητα, όλο και περισσότεροι ιδιώτες, έρχονται να δοκιμάσουν το όριό τους στο Ring. Και να διασκεδάσουν.

Σε αυτό το δεύτερο κομμάτι που έχει να κάνει με τη διασκέδαση, μέσα στο Nordschleife γυρίζουν μαζί με όλα τα άλλα και διάφορα μαραφέτια που ο κατασκευαστής τους δεν είχε ούτε κατά διάνοια φανταστεί ότι το αυτοκίνητο που σχεδίασε θα κάνει και τέτοια χρήση.

Πάρτε για παράδειγμα τα μεγάλα βαν ή το τεράστιο πούλμαν που στρίβει με τις πόρτες. Ή την ομάδα των SUV που λιώνουν λάστιχα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο ή σκοπό. Το Nordschleife δεν το νοιάζει με το τι θα το αντιμετωπίσεις. Δεν θα σε απογοητεύσει σε καμία περίπτωση.

Απ’ όλες όμως τις περιπτώσεις του pot pouri των 4:39 που μας παρουσιάζει το Auto Addiction Nurburgring, η κορυφαία από αυτές περνά από το 0:47 έως το 0:59, με ένα βαν αλά Α-Team που πολύ ωραία το κανάλι το μιξάρισε με το μουσικό θέμα του σίριαλ.

[Πηγή Auto Addiction Nürburgring Videos]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube