Shit happens: Βοθρατζίδικο ανατινάζεται live στη Μόσχα [video]

Shit happens: Βοθρατζίδικο ανατινάζεται live στη Μόσχα [video]

Σίγουρα το συμβάν δεν είναι τόσο φονικό όσο η ανατίναξη ενός βυτιοφόρου που μεταφέρει προπάνιο, αλλά ένα τέτοιο… καφέ ντους μάλλον δεν σου φτιάχνει και τη μέρα.

Την περασμένη Δευτέρα οι κάτοικοι της Μόσχας, δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο την αφόρητη ζέστη, αλλά και ένα βρωμερό φορτίο που άδειασε θεαματικά και απρόσμενα στη μέση του δρόμου.

Η Ρωσία, αστείρευτη πηγή αστείων ή θλιβερών video με τα απίστευτα περιστατικά που συμβαίνουν στους δρόμους της, μόλις κατέκτησε άλλη μια πρωτιά. Έγινε η πρώτη χώρα στην οποία καταγράφηκε σε κάμερα η ανατίναξη ενός βοθρατζίδικου στη μέση του δρόμου. Άγνωστη παραμένει η αιτία που προκάλεσε την αύξηση της πίεσης μέσα στο βυτίο και τελικά το θεαματικό σκάσιμό του, αλλά δυστυχώς φαίνεται πως από φορτίο, ήταν φουλ.

Όσο κι αν η dash cam που κατέγραψε το συμβάν μας προσφέρει μια καλή εικόνα για τα δρώμενα, αυτό που πραγματικά θα θέλαμε να δούμε είναι το πρόσωπο του οδηγού του Hyundai ix35, του οδηγού του ταξί ή των επιβατών του αστικού λεωφορείου, όταν συνειδητοποίησαν τι είναι το καφέ υγρό με το οποίο λούστηκαν…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube