Πωλείται το βαν της τανίας «Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος»

Πωλείται το βαν της τανίας «Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος»

Αλλά δυστυχώς είναι αντίγραφο κι όχι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Jim Carrey.

Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος

Δηλώνεις θαυμαστής του Jim Carrey και του Jeffrey Warren Daniels; Έκλαιγες από τα γέλια όταν είδες την ταινία τους «Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος»; Το διάσημο βαν είναι τώρα προς πώληση.

Πριν όμως ψαχουλέψεις τον κουμπαρά σου για να δεις αν μπορείς να το αγοράσεις, να σε ενημερώσουμε ότι δεν πρόκειται για το πραγματικό αυτοκίνητο που πρωταγωνίστησε μαζί με τους δύο αστέρες στην αμερικανική κωμωδία, αλλά για μια ρέπλικα.

Θεωρείς την κωμωδία «Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος» από τις καλύτερες των τελευταίων δεκαετιών; Κι εμείς! Θα κυκλοφορούσες όμως μέσα στο χαρακτηριστικό βανάκι; Ούτε εμείς!

Αυτό βέβαια δεν του στερεί καθόλου σε αναγνωρισιμότητα. Παραμένει το σήμα κατατεθέν μίας ταινίας που απογείωσε την καριέρα του Jim Carrey, ενός από τους πιο διάσημους κωμικούς των ημερών μας.

Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος Dumb and Dumber

Κάτω από τη «γούνινη» επένδυση βρίσκεται ένα φορτηγάκι Ford E-150 Econoline του 1993, ίδιο με το πραγματικό βαν. Έχει ακριβώς τα ίδια ψεύτικα αυτιά, μύτη, γλώσσα κι ουρά σκύλου, όλα πανομοιότυπα με το αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι δύο αστέρες του Hollywood.

Στο πλάι έχει ακόμη και την ταμπέλα «Mutts Cutts». Εάν πράγματι μπορείς να εντοπίσεις διαφορές μεταξύ του αντίγραφου και του πραγματικού βαν, τότε μάλλον έχεις παρακολουθήσει το Dumb and Dumber πάρα πολλές φορές.

Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος Dumb and Dumber

Στο εσωτερικό, το ρέπλικα βαν έχει ταμπλό και τιμόνι με μοκέτα, μαζί με το κλουβί του παπαγάλου Petey. Ένας ψεύτικος είναι μέσα στο κλουβί, με το κεφάλι του κολλημένο. Αν έχετε δει την ταινία, θα θυμάστε τη χαρακτηριστική σκηνή.

Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος Dumb and Dumber

Στην αγγελία περιλαμβάνεται επίσης σε  αντίγραφο το μηχανάκι με το οποίο οι δύο φωστήρες είχαν ανταλλάξει το αυτοκίνητο. Είναι βαμμένο στα σωστά χρώματα και μάλιστα συνοδεύεται από το αντίστοιχο κράνος. Οι αγοραστές παίρνουν επίσης έναν μαύρο χαρτοφύλακα, όπως ακριβώς αυτός που εμφανίζεται στην κωμωδία.

Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος Dumb and Dumber

Με τιμή που έχει ήδη φτάσει τα $19.250 (€18.200) και με τέσσερις μέρες ακόμα για να λήξει η δημοπρασία, φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί που λατρεύουν την αμερικανική παραγωγή του 1995. To γεγονός ότι δεν αποτελεί το γνήσιο όχημα που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα δεν πτοεί τους ενδιαφερόμενους.

Αν πάντως αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να βάλεις το χέρι στην τσέπη, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται να δημοπρατηθεί το πραγματικό Willys MB που πρωταγωνίστησε στη Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube